Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Лятната разпродажба е към своя край! Намаления до 60% на всички градински артикули.

Всички оферти
7 цветови схеми при коледната декорация

7 цветови схеми при коледната декорация

Дата:

Категория: Коледа, Декорация

Два са вариантите, когато стане въпрос за украсяване на коледното дърво или дома. Първият вариант е: използвате всички декорации, събирани и съхранявали в кутия на тавана или в мазето. Вторият - да си купите нови украшения. Хубаво е да сте наясно коледната декорация в какъв стил да бъде и в какви цветове. Ако се спрете на първия вариант, резултатът ще бъде фиаско на цветове, модели и материали. Вторият вариант ви е на сърце? - ще се сдобиете с една приятна за очите празнична украса, която все пак ще изисква да вложите малко средства.

Разгледайте старите декорации, спрете се на тези, които ви допадат, изберете цветовете, а после добавете и нещо ново и свежо за допълнение. Основното правило е: използвайте най-много два цвята, придържайте се към по-изчистения дизайн и ще постигнете хубав резултат.

Ето и няколко идеи за празнична декорация тази година.

ЗЕЛЕНО И ЧЕРВЕНО

Зелено и червено

Това съчетание е класика в коледната декорация. Червеният цвят свързваме основно с облеклото на добрия старец, докато зеленият с коледното дърво, което украсяваме всяка година. Цветовете са силни и контрастни, и чудесно се вписват в домовете, оживени от детско присъствие. Малчуганите обичат ярките цветове, червеното със сигурност ще им допадне. Зеленият цвят ще ви напомни за топлите сезони, изпълнени с живот, слънце и растения.

Коледна декорация в червено и зелено

Коледна декорация JYSK

Ако искате да изберете нещо традиционно и празнично, аксесоарите в червени и зелени тонове са за вас. Голяма част от нашите предложения са в тези тонове - подложка за хранене ANDALUSIT, светлинна инсталация HUGINN или коледни светлини PRASEM. Ако тази комбинация ви допада, можете да добавите и Дядо Коледа DASHER, играчки VANTE или свещник FJALAR с елхови клонки.

БЯЛО И КАФЯВО

Бяло и кафяво

Цветовете са перфектен избор за тези от вас, които искат декорацията да е от естествени материали, да наподобява спокоен зимен пейзаж, с много сняг. Ако се спрете на тази цветова схема, трябва да се съобразите и с цвета на мебелите – светлите тонове, както и дървесните шарки ще помогнат да постигнете повече кохерентност с декорацията.

Коледна декорация в кафяво и бяло

Украсете коледното дърво с декорации от естествени материали - декорация EMBLA, сърце FINNUR или EKLOGIT. В останалата част на дома добавете венец TEFAT или DUMORTIERIT, декоративно дърво KRYOLIT.

ЗЛАТИСТО И СРЕБРИСТО

Златисто и сребристо

Ако искате истинска празнична атмосфера, с декорациите в златисто и сребристо ще постигнете това усещане. Трябва да ги използвате с мярка, защото винаги попадат в полезрението. Най-добре е да се спрете на украшения с по-малки размери – топки, фенери или свещници.

Коледна декорация в златисто и сребристо

Декорирайте коледното дърво с топки в златисто и сребристо. Може да си направите двуцветен венец, който да окачите в коридора или дневната. Използвайте малки предмети в украсата на дома – коледното дърво MULTEKREM, свещник SEPTARIE или звезди ASLAUG, с минималистичен дизайн.

СИНЬО И БЯЛО

Синьо и бяло

Когато стане въпрос за зима, бялото е първият цвят, който излиза в подсъзнанието. Но един наистина зимен пейзаж има два основни цвята: бялото на снега и синьото на небето. А вечер дори и снегът е със синкав нюанс от отразената светлина.

Коледна декорация в синьо и бяло

Ако предпочитате минималистична и елегантна декорация в тон със сезона – изберете снежнобяло и кристално синьо. Няколко предложения, на които можете да се спрете: глобус HYDRA, ангел MUMIN, коледни играчки CHAPALA, керамичният свещник THERMAN или деко възглавница и одеяло MORGANIT.

БЯЛО И ЧЕРВЕНО

Бяло и червено

Декорация в бяло и червено е едновременно елегантна и семпла. Това са цветовете от облеклото на добрия и белобрад старец. Те ще внесат приятна празнична атмосфера в дома. Ако в обзавеждането и аксесоарите вече присъства бялото, комбинацията е перфектна и няма да купувате голямо количество украшения. Освен това голяма част от коледните декорации се предлагат в тази гама.

Коледна декорация в червено и бяло

Ние ви препоръчваме керамични фигурки KANE, декорации SILL с форма на сърце, декорации ISTAPP, фенер STIBNIT, декоративни букви IS и свещи VELA.

ЗЛАТИСТО И ТЪМНОЗЕЛЕНО

Златисто и тъмнозелено

Една комбинация от цветове подходяща за тези от вас, които искат да имат празнична декорация, но все пак тя да е по-сериозна и мъжествена. Златистото контрастира прекрасно с тъмнозеленото и ще изпъкне в интериора.


Коледна декорация в златисто и тъмнозелено

Препоръчваме ви декорации специфични за сезона - дърво MARKASIT или свещник HALVDAN, или украса, която да използвате целогодишно, допълвайки я с елхови клонки - свещник THOMSEN или EJNAR.

БЯЛО И СИВО

Бяло и сиво

Както и във вече упоменатия вариант със синьо и бяло, този последен вариант за декорация ще пресъздаде перфектно зимната атмосфера. С тази комбинация от цветове вашият интериор ще изглежда приветлив и светъл. Ако се спрете на по-веселите декорации - елфи и джуджета, интериорът ви ще бъде игрив, въпреки избора на белия и сив цвят.


Коледна декорация в сиво и бяло

Коледна декорация JYSK

Дядо Коледа HERVARD, елф SAFIR, коледен елф GLASER, декоративно светещо дърво ANTIMONIT и метални фенери KJARTAN са само част от нашите предложения.