Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Деко възглавница NEJLIKA и свещ BERNT

Ботанически шарки с нотка женственост

Дата:

Категория: Декорация

Как изглежда вашият дом - градски оазис или къща в предградията? – това е въпрос, който със сигурност винаги ви вълнува с настъпването на пролетта. Неизбежно е. Пробуждането на нов живот, светлина и топлина отключва всички сетива и жажда. А вие жадувате ли за промяна? Тогава следвайте ни… Внасянето на частица от природа в жилището е един от най-добрите начини да постигнете палава светлина в декора. Отглеждането на растения може да се окаже трудоемко за начинаещите или новодомците, но нищо не може ги измести. Това е и една от причините за огромния бум на ботанически шарки и принтове. Само през изминалата година търсенията на модели в Pinterest са се покачили със зашеметяващите 114%, а интересът към рамкирани растения с 396%.

Нашият екип от дизайнери в JYSK обикновено е зает да идентифицира различни тенденции и течения в заобикалящия ни свят и да ги представя с помощта на нови артикули и комбинации. За пролетния сезон те създадоха нова шарка, придаваща свежест в асортимента ни. Въпросният модел е сполучлив и ще го откриете в редица артикули от различни подгрупи. Избирайки нашите предложения за пролетно обновяване, ще поканите не само пролетта, но и ще преобразите със свежи багри вашия дом.

 

Line Lindskov, нашият опитен Range and Design Coordinator, споделя защо този модел е толкова специален:

„Този модел е изключително модерен в момента, а освен всичко останало е и доста женствен. Състои се от два цветови тона - цветята и основата са един и същи цвят, но различни нюанси. Така постигаме желания спокоен скандинавски вид. Със сигурност този мотив ще намери място в нашия асортимент – SUNBAKED. Създавайки слънчевия тренд, развихряме палитрата от светла до тъмна роза в изискана женствена атмосфера.“

 


Персонализирана декорация за дома

“След кратко проучване, решихме шарката да присъства в различни продукти, за да улесним нашите клиенти. По този начин постигаме единност в нашия асортимент, което от своя страна внася нотка кохерентност, ” споделя Line.

 

Изненадващ подход към природата

Разбира се, добавянето на цветя или растения е най-лесното решение, но това е толкова предсказуемо. Всеки дом има саксия в ъгъла или ваза на масата в дневната. Време е да промените интериорния декор с нестандартни идеи - внасяне на ботанически елемент.

 

Използвайте цветни сфери, растенията ви ще бъдат ограничени в свои собствени балони. Така ще приложите нестандартно решение за зеленина.

 

Друг интересен метод е използването на рамки за снимки - подменяте ги според сезона или остават целогодишно, защото са атрактивни.

 

 

В JYSK ще разработваме и представяме нови модели веднъж годишно. Останете с нас и очаквайте нови дизайнерски решения и хитринки.