Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Четири стаи - три стила в интериорния дизайн

Четири стаи - три стила в интериорния дизайн

Дата:

Категория: Декорация, Спалня

Да предположим, че вече сте направили нашия тест за качеството на вашия сън и сте получили необходимите съвети. Сменили сте матрака. Дори сте купили матрак и за вашия партньор. Имате топла завивка за студените месеци, а те идват скоро, както и хладна завивка за топлите нощи. Намерили сте точната възглавница, която придава необходимата опора на врата и раменете в позицията, в която спите. Е, тогава остава само едно нещо. Не, не бързайте да затворите блога и да се завиете през глава. Трябва да добавим онази малка екстра, онази частица стил и комфорт, която гали окото. Спалнята, както и целият ви дом, е мястото за вашите любими вещи и предмети. Те са като огледало на душата ви, отразяват вашите интереси и характер. Не е трудно да преобразите спалнята в стилно помещение с изчистен вид и ясна тема.

Нашите специалисти предлагат три дизайна, подходящи за асортимента ни. Кой от тях отразява вашия характер? 

Модерна спалня

Интериорът е вдъхновен от дизайна през 50-те и 60-те години на 20 век. Преобладаващите материали са дърво и метал, а дизайнът на мебелите е функционален, като всеки един от тях е с точно предназначение и не заема излишно пространство. Тук сме съчетали „сериозни” мебели с нежни аксесоари.

Цветовете са неутрални, а излишните детайли са премахнати. Този вид „минимализъм“ ще придаде на стаята усещане за подреденост, дори и да забравите да си оправите леглото. 


Скандинавска спалня

Светлите летни вечери са отразени в типичния скандинавски стил. Тук се набляга на бледите тонове, предимно крем или бяло с тук-таме пръски цвят, под формата на мебели, възглавница или друг текстил. Мебелите са предимно дървени и както при модерния дизайн изключително функционални. Тук линиите и формите придават приятен и завършен вид. Този стил се възползва оптимално от естествената светлина и ѝ позволява да играе с внесените цветове. При аранжировката се забелязва простота, комбинирана с небрежна елегантност.


Една от чертите, които обожаваме в този стил, е че той е подходящ както за просторна вила в покрайнините, така и за гарсониера или студио на последния етаж. Само не забравяйте светлината, за да извлечете колкото се може повече от него.


Бохемска спалня

С изключително женствена нотка този безгрижен стил е популярен както в интериорния дизайн, така и на модния подиум. Отразявайки един артистичен начин на живот със съвкупност от мотиви, шарки и материи, вдъхновени от всяко кътче на планетата. Размерите и формите на мебелите не са от значение, важно е вие да ги харесвате и да имат вълшебна и вдъхновяваща история. За разлика от описаните два стила, тук е важно всяко пространство да бъде оптически запълнено. Разделете помещението на малки кътчета, които да бъдат обзаведени с аксесоари.