Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

3 различни стайлинга на спалнята

Цветовете и дизайнът определят атмосферата в спалнята

Дата:

Категория: Спалня

Как предпочитате да изглежда вашата спалня? Изрядно и спокойно местенце или пък топло и уютно, а защо не просторно и светло? Лесно можете да смените облика на спалнята, за да допълва вашия характер. В този блог имаме за цел да ви вдъхновим с помощта на три различни интериора, които подчертават различните видове дизайн в едно бяло помещение. Промяната е хубаво нещо и може да започне от дребните неща, например домашен текстил, спално бельо, осветление и дори декорация. С тяхна помощ ще създадете спалня за истинска почивка.

Спалня в скандинавски тонове

Ако предпочитате спокойна, но строга атмосфера, избягвайте ярките тонове и използвайте естествените материали. Дървесината и дървесните шарки ще бъдат най-добрите ви приятели. Тук ви припомняме за минималистичното мислене. Например, спалното бельо ADA е изработено от органичен памук, притежава сертификат GOTS. Цветовата комбинация от сини и пясъчни райета са прекрасен избор за интериор, балансиран и вдъхващ спокойствие. За да допълните тази атмосфера, използвайте плетени кошници и вази с есенни цветя. Ще бъдете актуални и креативни, когато по скандинавското крайбрежие слънчевият сезон е в своя край.

Тук можете да прочетете повече за любимите модели спално бельо на нашия закупчик.

Спалня, излъчваща женственост и топлина

За да внесете повече топлина в спалнята, препоръчваме използването на тъмни пастелни тонове, дървесни шарки и растения. Тук сме комбинирали спалното бельо ANDREA с килим TULPAN. Миксът от цветове - керемиденочервено, жълто и крем, само допринася за една закачлива и нежна атмосфера, подчертавайки естествените дървесни шарки. Добавихме и щипка практичност с помощта на THEODOR, лампа с щипка – едно от нашите нови предложения в колекцията от светлини за дома, както и любимите ни пластмасови кошници JARLE. И както споменахме в началото, ще прибавим свежест под формата на зелени растения. Това постигнахме с кокетните саксии AXEL, които предлагаме в няколко цвята.

 

Просторна и светла спалня

В този интериор става въпрос за пространство. Започваме със SIRI, спалното бельо, което е вдъхновено от нощното небе и всички онези съзвездия. То е перфектният избор за всяка спалня. Не на последно място, важното е вие да потъвате в мисли преди да се отправите към страната на сънищата. Ние ценим пространството, всичко наоколо е ефирно и едва докосва пода, например висящата саксия MANDRUP. Колкото повече свободно пространство имаме на земята, толкова по-ефирно ни се струва помещението. И декорацията е подчинена на минимализма. Свещникът ESGIR и масичката RAMSDAL са перфектният пример за това.


Вашата спалня има ли нужда от преобразяване? Кои от артикулите бихте използвали? Оставете ни вашето мнение в коментар.