Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Градински фенер, соларна лампа, огнище и голяма саксия.

Девет недооценени градински аксесоара

Дата:

Категория: Градина

Казват, че малките камъчета преобръщат каруцата. Това не е ли малко преувеличено?! Днес в следващите редове няма да става въпрос за каруци или камъни, а за градински аксесоари, които на пръв поглед изглеждат безполезни, но всъщност правят престоя навън още по-приятен.

Разделихме аксесоарите в три категории и избрахме само част от тях, които да ви представим. Останалите ще оставим на вас да откриете.

Практичните градински аксесоари

Тежести за покривка

В един ветровит пролетен ден те са незаменими, особено ако обядвате или вечеряте на открито. 

Ъглова етажерка

Идеален начин на изнесете голяма част от растенията на малкия балкон. И не само, с ъгловата етажерка лесно ще „внесете“ ред, като подредите всички аксесоари, препарати, инструменти и още малки джунджурии.

Чанта за градински възглавници

Градинският стол без възглавница е като торта без глазура. Липсата на градинска възглавница намалява значително комфорта. Къде обаче да съхраняваме всички тези възглавници, за да са прилежно подредени и лесни за местене? Ако не искате да инвестирате в градинска кутия, която и без друго заема значително пространство, чантата за градински възглавници е прекрасно решение.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Красивите градински аксесоари

Декинг плочки

Балконският под е замърсен или просто искате да обособите зона в градината, където да поставите маса и столове? Поставянето на декинг плочки е изключително лесно, а освен това изглеждат прекрасно.

Стенен цветарник

Ако не разполагате с достатъчно пространство или пък имате много пълзящи растения, този стенен цветарник е подходящ.

Соларни лампи

В миналото соларните лампи имаха сравнително студена, мъждукаща светлинка, но това вече се промени. Сега можете да намерите соларни лампи със силна и дълготрайна светлина. Те са лесни за поддръжка. Изгрее ли слънцето, те се зареждат сами, а за вас остава само да се насладите на тяхното сияние.

Displaying 0 - 0 of 0

Полезните градински аксесоари

Огнище

Радостта от седенето около огъня и насладата от топлината не са за подценяване. Ако не искате да обособите специално място в градината, ние ви предлагаме един модерен вариант – огнище от поцинкована стомана.

Сенник

Предпазването от слънчевите лъчи е важно, но не навсякъде можете да поставите чадър за слънце. Един сенник ще предостави необходимата сянка, единственото от което имате нужда е стена или дърво, на което да го закрепите.

Хотел за насекоми

Може би си мислите, че нямате нужда от повече насекоми в градината, но това не е точно така. Популациите на насекоми главоломно намаляват през последните години. Освен това голяма част от растенията имат нужда от насекоми за опрашване.