Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на категориите с намаления до 60%

Всички оферти
Компактен градински комплект за бистро с маса и два стола и дървен комплект за релакс на терасата.

Дървена маса и столове за градина или тераса

Дата:

Категория: Градина

Посрещнете пролетните слънчеви дни със стил в градината или на терасата. Класическият комплект дървена градинска мебел ще оформят пространството и ще му придадат луксозен вид. Сгъваемият градински комплект от маса BEVTOFT и четири стола VEN Е е едно типично предложение за скандинавските вили.

Дървена градинска мебел с маса и 4 стола


Дървените градински комплекти са популярни и предпочитани, защото са в топли естествени тонове и се чудесно се комбинират различните материали. Меките светли възглавници на комплекта за релакс TAGEHOLM допълват прекрасно рамката, изработена от твърда дървесина.

Комплект градински мебели за релакс от масивна дървесина, канапе и две кресла на тераса.


Едно от уникалните свойства на дървените градински мебели е възможността да ги комбинирате с модели от ПВЦ ратан или метал.

Освен това градинските комплекти, които предлагаме са толкова практични, колкото и останалите модели, изработени от различни материали. Например комплекта от маса BEVTOFT и столове VANTORE, когато вече нямате нужда от тях, можете лесно да ги сгънете и приберете.

Комплект градински мебели с маса и четири стола.

 

 

И тъй като стана въпрос за практичност, какво ще кажете за едно от новите попълнения тази година?

Кутията за съхранение е изработена от масивна дървесина. В нея ще съберете всички фенери, играчки, възглавници и какво ли още не. Тя е с дебела възглавница за сядане и може се използва като удобна градинска пейка.

Градинска кутия за съхранение, градински фенер и саксия.


Всички дървени градински мебели в JYSK са изработени от дървесина с FSC® сертификат(FSCTM N001715).

FSC (Съвет за стопанисване на горите) е международно призната организация с нестопанска цел. Тя е гаранция за контрол и добив на дървесина и спазване на социалните стандарти и правата на местното население.

FSC марката важи за дървесината, добита по целия свят – от тропическите гори до сибирските степи. Освен опазването на околната среда, FSC се грижи за социалното и икономическо развитие на населението: осигурено образование, безопасност и заплати. Собствениците на FSC сертифицирани гори получават отговарящо заплащане за тяхната дървесина.

Голяма част от нашите градински мебели са изработени от евкалипт или тикова дървесина. Тези материали са твърди, устойчиви и с високо съдържание на естествени масла, които ги правят издръжливи на гниене или атмосферни условия. Тази дървесина има и приятен кафявочервен завършек, придаващ луксозен стил на градината или на терасата.

Шезлонг от масивна дървесина в градината.


Градинските мебели от естествена дървесина имат нужда от поддръжка, за да могат да ви служат вярно в продължение на години. Научете повече за поддръжката на градинските мебели тук.

Displaying 0 - 0 of 0