Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на скандинавския сън с намаления до 60%!
Магазините ни са затворени. Можете да пазарувате на JYSK.bg, както и да взимате Вашите поръчки с опция "Кликни и вземи" от магазините.

Научете повече
Стъклен свещник поставен върху дървета и златист фенер със светлинна верига.

Един по-класически поглед към празниците с Cosy Tradition

Дата:

Категория: Коледа

Идващия празничен сезон в JYSK ще посрещнем с два тренда: първият е вдъхновен от семейните ценности и комфорта, който ще наречем Cosy Tradition, а другият е по-земен, черпи енергията си от природата и суровите скандинавски пейзажи – Galcial Escape. В този блог ви предлагаме няколко идеи как да внесете класическите коледни символи и цветове във вашия дом.

Стъклени свещници на метален поднос с малко коледно дърво и шишарки.


Трендът Cosy Tradition се осланя на ритуалите и спомените. Един от най-красивите ритуали около празниците е паленето на свещи всяка неделя. Така отброяваме дните до един от любимите празници на малки и големи. LED свещите ODEN имат таймер, който може да регулира пускането и спирането им. По този начин ще имате приятна изненада, когато светнат автоматично, а и няма нужда да проверявате дали сте ги изгасили, излизайки навън.

Коледен венец с LED свещи, с таймер.


А какво ще кажете за коледни чорапи, децата ги обожават. В тях можете да поставите малки радости под формата на сладки. Не е необходимо да имате камина, за да ги окачите, можете да направите това на стойка за дрехи или декоративна стълба.

Коледни чорапи в червено и зелено на декоративна стълба.


Тук идва момента с опаковането на подаръците. Използвайте красива опаковъчна хартия, при нас ще я намерите със сертификат FSC (FSCTM N001715) или пък от 100% рециклирани материали. По този начин, във всеки случай правите правилен избор.

Опаковъчна хартия и коледни подаръци в кошница.


Празнично настроение и в домашния декор. Можете да постигнете това с помощта на няколко сезонни декоративни възглавници, като KIMBERLIT или KORNSTEN и добавете един приказен елф в ъгъла на канапето или на пейката в коридора…

Пейка с декоративна възглавница, одеяло и елф. На пода пред пейката, деко възглавница в червено на объл килим.


Тредът Cosy Tradition ще ви помогне да създадете уютна атмосфера в дома и в същото време да добавите игривост в декора.

Стъклена ваза в зелено с изкуствени клонки и шишарки, украсени с коледни играчки.

Научете повече и за Glacial Escape