Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Кибер седмица с намаления до 50%
Седмица на текстила с намаления до 60% на избрани категории текстил!

Всички оферти
Приказна Коледа в червено с JYSK

Една приказна Коледа в червено

Дата:

Категория: Коледа

Подготовката за Коледа е в своята еуфория - суматоха по магазините, дълги списъци с подаръци, изгодни оферти и още дребни вълшебства, които трябва да сътворите или приготвите… Сигурно вече сте отметнали част от покупките за близките. Какво остава ли? - може би е време да се помисли за празничната декорация, ако все още не сте я направили. Всеки от нас иска атмосферата да е приказна, да напомня за детските години, когато с нетърпение сме очаквали вълшебната нощ и подаръците. Как да постигнете приказна коледна обстановка със скандинавски блясък и hygge? На този въпрос ще отговорим в следващите редове.

Класическите цветове за скандинавската Коледа са червено и зелено. Това включва чаровни елфи и малки фигурки на добрия старец. Всички те са с бради или дълги бели коси, червени шапки, на точки или на райета и малки комични елементи – зачервен нос, дълги тънки крачета, къси ръчички.Коледната елха е задължителна, но може би е прекалено рано за нея или искате нещо по-различно тази година. Семплите клонки в червено и крем са нежен акцент в домашния декор.


В Дания обожават декемврийските недели - дни, в които близки и приятели си подаряват дребни подаръчета. Малките сюрпризи правят чакането на Коледа поносимо и най-вероятно подготвят всички за чудесата в празничния ден.


Все по-модерно е коледното дърво да бъде украсено със старите коледни играчки. Не, не онези от миналата година, а онези от вашето детство. Това ще придаде приказен и винтидж вид на коледното дърво. Ако не пазите украсата, ние ще ви помогнем с една-две идеи: Коледни играчки HELIOTROP или керамични орнаменти с форма сърце и послания.


В нашата коледна селекция артикули ще намерите богат избор от празнични светлинки за дома или терасата. Предложенията са с приятни детайли и със сигурност ще внесат необходимото настроение. Например GRENDAL с формата на малки горски гъбки.


В Дания коледната трапеза е на почит. Всъщност навсякъде по света на празничната трапеза на този ден е специална? Тя е отрупана със всякакви вкусотии, но най-важното за скандинавците е тя да бъде аранжирана подобаващо. Няколко стила за аранжиране на коледната трапеза ще намерите тук.


Празниците са време за усмивки. Ето защо ние приветстваме детинския хумор - централна роля в датската коледна декорация.


И да не забравяме подаръците! Ако нямате любопитни деца или близки, които нямат търпение да ги отворят, използвайте ги като част от декора. Поставете ги на видимо място. Все пак подаръците сте ги опаковали с красива опаковъчна хартия, нали? ...