Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Разнообразие от модели градинска мебел

Градинска мебел за пълен релакс

Дата:

Категория: Градина

Със затоплянето на времето, искаме да стоим колкото се може повече часове навън. Защо да се приберем след вечерята на открито? Отговорът е, че традиционните комплекти градински мебели могат да бъдат малко неудобни. Ако разполагате с голяма градина или тераса, комплектите за релакс са вашето луксозно решение. Те са прекрасна комбинация от мека мебел, изработена от леки и издръжливи материали. Комплектите са устойчиви и могат да се съхраняват навън през целия сезон.

На пазара има различни модели, които ще добавят нещо уникално във вашата градина или на терасата. Изборът от материали - ПВЦ ратан, дърво или желязо, има своите предимства и недостатъци - различни модели, чувство за лукс, издръжливост и качество. С добавянето на подобна мебел в градината, се налага и внимателно подбиране на декорацията. Преди да направите своя избор, трябва да решите какво отговаря на вашия стил и от какво точно имате нужда. Ето няколко примера, които ще се превърнат в хит това лято.

Мебели за релакс от ПВЦ ратан

При нас ще намерите разнообразие от мебели, изработени от ПВЦ ратан, в различни цветове. Те ще придадат чувство за простор на вашата тераса или градина. Ето два примерни комплекта и как изглеждат на едно и също място. Какво мислите за ефекта на цветовете, композицията от мебели и цялостното излъчване на постановката?


Отдясно – EBBESKOV е модулна мебел, която можете да сглобите по ваше предпочитание и в зависимост от това с колко пространство разполагате. Тя е изработена от алуминий и ръчно плетен ПВЦ ратан и комбинирана с възглавници от полиестер. Изключително приятна е на външен вид и особено подходяща, ако обичате да посрещате гости през топлите месеци. Сивият цвят ще ви позволи да се развихрите по отношение на декорацията и да внесете дръзки акценти - жълто, лилаво, червено и светло синьо.

Отляво – VEMB е практичен комплект, съставен от 2 кресла, триместен диван и регулируема маса, какво повече ви трябва, нали? Тази градинска мебел, изработена от ПВЦ ратан, ще ви позволи да се радвате на топлите дни, без да се замисляте за поддръжката ѝ. Комплектът е с възглавници от полиестер. VEMB е във весел тон светло кафяво, можете да го комбинирате с неутрални, пастелни тонове - светлорозов, сиво или бяло.

Разбира се, при нас ще намерите още много стилни комплекти за релакс. Всички са изработени от качествени материали и ще преобразят вашата градина или тераса.


MARIELYST
– изработени от качествена UV-защитена пластмаса. Комплектът е с 2 кресла, триместен диван и маса, както и възглавници за сядане.


VEBBESTRUP
– комбинация от 4 кресла и 2 масички, изработени от алуминий и ПВЦ ратан. Масите са с плот от изкуствена дървесина, а столовете с луксозни възглавници от тъкан полиестер. Разликата при този комплект са тънките крака, както на креслата, така и на масите, което допълнително придава усещане за простор.


BASTRUP
– модулна мебел, която можете да подредите според пространството, с което разполагате и какво предпочитате. Изработен от стомана и ръчно плетен ПВЦ ратан, всеки модул е с луксозни възглавници от тъкан полиестер.

Метал и дърво

Ако не разполагате с голямо пространство или просто предпочитате минимализма, със сигурност ще ви допадне този комплект. LEVANGER – изработен от алуминий и изкуствена дървесина. Канапето е снабдено с луксозни възглавници от полиестер и вградена масичка, която може да бъде, както отляво, така и отдясно.


Едно от нашите нови предложения тази година са стилните столове GJERLEV. Те са изработени от стомана и ръчно плетен ПВЦ ратан. В комбинация с минималистичната маса OLDHUSE, ще се впишат във всяка тераса. Комбинирайте ги с изкуствена кожа, декоративна възглавница или леко одеялце за по-хладните вечери.


А какво ще кажете за пътуване до пустините в Северна Африка? Затворете очи и оставете следобедния бриз да премине през косите ви, като се вслушате в приближаващия керван.  Или просто вземете люлката SONNERUP и я комбинирайте с няколко меки декоративни възглавници и една изкуствена кожа, това ще е вълшебното място за следобедна дрямка.


Пренесете усещането за уют и навън

След като изберете подходящия комплект за вашия малък оазис и сте готови да се впуснете в безгрижните летни дни, не забравяйте и аксесоарите. Тези малки неща ще ви помогнат да постигнете желаната атмосфера за хюге през лятото. Симпатични фенери, автентични черги, стилни вази, меки възглавници и топли одеяла ще преобразят градината в един оазис от комфорт и вашия уникален стил.