Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ПАЗАРУВАЙТЕ ПРЕДИ 10.12 (ЗА ДОСТАВКА ДО МАГАЗИН) И 19.12 (ЗА ДОСТАВКА ДО АДРЕС) И ПОЛУЧЕТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПРЕДИ КОЛЕДА

 

Градински комплект мебели във весели цветове на слънчева тераса

Градински мебели във весели цветове

Дата:

Категория: Градина

С идването на пролетта и в очакване на лятото е време за малко повече цвят, жизненост, енергия и игривост. И тъй като скоро ще започнем да прекарваме все повече време на открито - на терасата, наблюдавайки децата в градинката и хората по пейките, или в градината, далеч от градската бъркотия, предлагаме ви няколко идеи как да оцветите тези пространства.

Четири градински стола в различни цветове


Едно от най-новите попълнения е градинският стол RAVNEBAKKE. Изключително лек и в четири цвята. С нотка ретро в дизайна, той ще развесели и най-сивия балкон. Не можем да не отбележим, че комбинацията от два стола, един червен и един жълт е най-подходяща за това лято.

Displaying 0 - 0 of 0

 
Минималистични кресла за градината

За поредна година минималистичните градински кресла UBBERUP се прокрадват сред идеите за интериорен и екстериорен дизайн. Това се дължи на факта, че са комфортни и интересни на външен вид, със заоблените си форми и са с ефирно излъчване. И тази година те са в няколко цвята, които смело можете да комбинирате.  

Четири градински кресла в различни цветове


Още едно цветно предложение за плажа или басейна - хавлия MARMA е класически модел райе в тъмносиньо, сиво, зелено или лилаво. 

Цветни градински кресла на плажа с големи плажни кърпи на облегалките

 

Displaying 0 - 0 of 0


Още градински трендове тук

Големи слънчеви чадъри в стил 60-те

Слънчевият чадър KATTEGAT е буквално от 60-те години. Той напомня за безгрижните дни, прекарани на плажа, без барове и шезлонги, само вие, морето и слънцето. Как обаче ще го ползвате - в градината, на терасата или на плажа, веселите райета ще оцветят вашите топли дни.

Три големи слънчеви чадъра на плажа


Да не забравяме и най-малките

Най-малките членове на семейството със сигурност ще оценят градинските столове LEKNES. Те са в по-малък размер и са по ярки от големи модели. Отделете малък кът за игра в градината и го снабдете с два детски стола LEKNES и масичка IDRE, така ще зарадвате малките дами и господа.

Детски стифиращи столове на плажа.


А с цветните чаши ALF, всеки ще се радва на любимата напитка.

Три чаши със сламки в различни цветове


Това бяха нашите цветни предложения от летния асортимент, сега остава да се насладим на слънчевото време. Кои от нашите цветни идеи ще намерят място във вашето лято? 

Displaying 0 - 0 of 0