Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ЧЕРЕН УИКЕНД С НАМАЛЕНИЯ ДО 70%
Очакваме удължено време за доставка на поръчките направени по време на Черния уикенд.
В JYSK ние се грижим както един за друг, така и за клиентите си - винаги можете да пазарувате и онлайн на JYSK.bg

Градински комплект мебели със саксии, възглавници и одеяла, в два напълно различни варианта.

Градински трендове 2020

Дата:

Категория: Градина

Нови цветове, шарки и форми са акцент през настъпващия топъл сезон. Осланяйки се на трендовете, които наричаме MIDSOMMER и MY SPACE, с удоволствие ви представяме два варианта за аранжиране на градината или терасата.

MIDSOMMER в градината

Както всички трендове, MIDSOMMER е многофункционален. Може да бъде използван както на закрито, така и на открито. Идеята е да се отдалечим колкото се може повече от мобилните устройства, да изключим всички дисплеи и да се съсредоточим върху заобикалящия ни свят. Затоплящото се време е благодатна предпоставка да направим това под открито небе - в градината или на терасата.

Градински комплект със саксия, градински фенер и различни възглавници


В MIDSOMMER преобладават естествените материали и веселите шарки. Комплектът градински мебели LJUNGHUSEN е с красив и същевременно семпъл дизайн. Той е изработен от ПВЦ ратан, устойчив на променящите се атмосферни условия. Поддръжката му е много лесна. Добавете форми и цветове и ще постигнете спокойната атмосфера, която обещава MIDSOMMER. Например, фенерите SIVHAUK или TOMMY ще се впишат прекрасно. Още малко комфорт и цвят ще постигнете с помощта на декоративните възглавници AMARYLLIS и одеялата за хладните вечери – STRANDBEDE. Вече сте готови да посрещнете топлите дни и нощи.


MY SPACE trend на открито

MY SPACE е подчинен на основната идея - отделете време за себе си: Оценявайки себе си, ще бъдете полезен и ценен от хората покрай вас. Тук се фокусираме върху изграждането на оазис, където ще се уедините и преосмислите своите приоритети, ще се насладите на момента. Още една идея, която се прокрадва, е минимализмът. Нашите клиенти и ревностни почитатели знаят, че минимализмът е характерен за по-просторните пространства и изчистения дизайн. Какво по-добро място да направите това в градината или терасата?

Градински комплект със саксии, фенер с батерии, градински фенери и възглавници.


Както и в предишния тренд, тук става въпрос за отмора под открито небе. Градинският комплект SMYGEHUK  се състои от комфортно градинско канапе и два стола, снабдени с големи луксозни възглавници – остава само да се отпуснете и да се насладите на лятото. Тук използваните материали са дървесина, цимент и метал, като при саксията ILDROVFLUE, комбинирана със стъклената ваза VICTOR, те са типичен пример за декорация в стил MY SPACE. Геометричните шарки и форми, които могат да бъдат забелязани при деко възглавницата DUNHAMMER и саксията SYRSA, са също характерни за идващото лято. С няколко възглавнички VILLMOREL и топло одеяло LINNEA ще бъдете в крачка с този толкова приятен тренд.


Кой от двата тренда е подходящ за вашата тераса или градина?