Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Градска Джунгла

Градска Джунгла

Дата:

Категория: Декорация

Вдъхновение от Куба и Хавана

Градската джунгла е екзотичен стил, който продължава ботаническата тенденция, където природата се мести удома. Вдъхновението идва от Куба и Хавана със свежи сини, зелени и жълти оттенъци и цветни мотиви. Материалите включват комбинации от различни материи и светла дървесина.

Декорация за дома в стил градска джунгла

Цветове и мотиви

Растения, плодове и други очарователни природни мотиви навлизат в дома като част от тенденцията градска джунгла. Използвайте ярки цветове и шарки върху различни продути в комбинация с основни светли тонове и естествени материали, за да постигнете точния баланс.

[][]

Растения

Друг лесен и достъпен вариант е да внесете растения в дома си. Така ще придадете усещане за близост с природата във вашия декор и ще подобрите климата у дома. Цветята ще създадат приятна атмосфера и няма да спрат да ви напомнят за топлите слънчеви дни.

[][]

Жизнен домашен декор

От кутии и керамични изделия, чак до кърпи и декоративни възглавници. При нас ще откриете богат асортимент от продукти двъхновени от тенденцията градска джунгла. Съчетайте вашите любими артикули, създайте ваш собствен стил и вдъхнете живот и цвят в декорацията на дома.

[][]

Специално подбрани от нашия дизайнесрки екип

Нашият дизайнерски екип избра специално за вас тенденцията градска джунгла с цел да ви предложим богат избор от вдъхновяващи артикули.

Декорация JYSK