Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Идеи за декорация на вилата

Идеи за декорация на вилата

Дата:

Категория: Декорация, Градина

За голяма част от хората вилата е един малък оазис, където се наслаждават на почивните дни, далеч от забързаното ежедневие. Там те преоткриват красотата на топлите летни дни, както и на дъждовнитe месеци на есента. С други думи, интериорът трябва да е еднакво практичен и уютен.

Буркан за пиене KRUSFLUE 

Да преобразим вилата

Подходящата интериорна декорация може да преобрази вилата във втори дом. Ако прекарвате голяма част от почивката си там, трябва да имате място за всички. Ето и няколко съвета как да промените интериора на вилата и да го направите атрактивен: 

  • Нищо не създава по-приятна атмосфера от приглушено осветление. Използвайте акценти от лампи и светлинни вериги, които са перфектен избор за преобразяване на интериора на вилата.
  • Мислете практично и използвайте многофункционална мебел. Например, голям сандък или кутия за възглавници като маса за кафе, за да увеличите пространството за съхранение. Поставете табуретка до леглото, вместо нощно шкафче.
  • Никога не можете да имате прекалено много опции за спане във вилата. Изберете едно приветливо канапе за всекидневната, което лесно да се преобрази в допълнително легло. Ако разполагате със стаи за гости или детска, можете да ги обзаведете с двуетажни легла, за да приютите колкото се може повече гости.
  • Ако вилата ви е остаряла, една боя ще я освежи. Светлите тонове ще направят помещението просторно и приветливо.
  • Когато става дума за декорация на вилата, нека да не забравяме банята. Пищни хавлиени кърпи не само ще ви обгърнат с топлина и мекота след баня, но ще изглеждат прекрасно.
  • Шезлонг с гледка към езеро или гора ще се превърне в любимото място за релакс - с подходяща книга, вестник или чаша кафе. А защо не няколко шезлонга, за да споделите тези прекрасни моменти и с любимите хора.

Комплект градински мебели за бистро LARVIK

Малките неща ще допринесат за уютна атмосфера

Често малките детайли помагат за постигането на уютна обстановка в дома. Точно джунджуриите правят интериора по-различен. Малки фенери, вази със свежи цветя, керамика, картини или снимки по стените - с тях ще допълните романтичната атмосфера.

Ваза Mattson 

Не забравяйте декоративни възглавници и одеяла. Те са практично решение за прохладните вечери, както и прекрасен начин да постигнете топла, приветлива атмосфера. Единствено трябва да се уверите, че имате достатъчно одеяла за вас и вашите гости. Още една положителна страна на малките неща във вилата е, че винаги може да импровизирате пикник в двора с помощта на няколко възглавнички, одеяло и свещници.

Възглавници KNUDEN