Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Домакин и гости вдигащи тост

Идеи за лятно соаре

Дата:

Категория: Градина

Какво е соаре е първият въпрос, който ни задават мнозина. Най-просто казано – парти. Кога е най-подходящият момент за събиране с близки и приятели? По всяко време. Лятото е прекрасен сезон за соаре, защото имате възможност да се наслаждавате на залез с красиви кехлибарени цветове, топлите вечери, изпълнени с разговори и смях и аромата на цветя.

В нашите географски ширини, когато искаме да се съберем с близки и приятели, го правим без официални покани или планиране. Нашите колеги от скандинавските страни обичат да планират всичко, вероятно това е част от забавата. В следващите редове ще изброим няколко идеи, които можете да изпробвате това лято. Те ще направят срещите ви по-лични и по-приятни, както и няма да натежат на вашия бюджет.

Персонализирайте лятното соаре

Ако вложите малко въображение, ще можете да направите така, че вашите идеи да са водещи. Ако сте запален градинар, завържете цветен стрък от любимото растение за поканата и за благодарствената бележка. Използвайте закачалки за дрехи, за да окачите имената на гостите. Запален фотограф ли сте? Тогава  използвайте рамки за снимки и снимки с поканените, за да обозначите техните места около масата. Със сигурност ще оставите приятен спомен с вашето парти.

Закачалки за дрехи


План на масата

При големите събирания с много гости обикновено има план на масата, за да знае всеки къде трябва да седне. Едно нестандартно решение ви предлагаме - окачете този план на щендер за дрехи, така или иначе никой няма да дойде с палто или кожух. Друг вариант е декоративна стълба. Поставете списъка с планираните места и светлинна верига, която да добави нотка романтика. Можете да поставите в рамка за снимка списъка или директно да го изрисувате с маркер върху огледало.  

Displaying 0 - 0 of 0


Опитайте се да направите така, че имената на масата да съотвестват на плана. Ако сте избрали варианта с голямата рамка за снимка, можете да поставите по-малки рамки със снимки на масата. Ако пък сте използвали голямо огледало, поставете по-малки модели с имената на гостите..


Красиво аранжирана маса

Маса за хранене с чиния, чаша и прибори


Салфетките от текстил придават на масата завършен и луксозен вид. Завържете сезонно цвете за повече настроение.

Displaying 0 - 0 of 0


Вази и цветя

Събиранията с близки и приятели са като малки празници за душата, особено в настоящата ситуация. Прекрасен начин да подчертаете настроението са цветята. Но внимавайте с големите, биещи на очи елементи. По-добре изберете малки вази. Разположете ги по масата, за да се виждат вашите гости. Те се аранжират много по-лесно от големите модели.  

Displaying 0 - 0 of 0


Светлини за повече атмосфера

Стъклени вази със светлинни вериги и изкуствени цветя


Тук идва ред на светлинните източници. Както вече споменахме, дългите кехлибарени залези са прекрасни, но в по-късните часове ще имате нужда от малко повече светлина. И все пак, за да продължим романтичната атмосфера, ще изберем по-малки светлинки със заглушена светлина. Те ще бъдат разпръснати из помещението или градината. Изпробвайте светлинни вериги, фенери и свещи. Всички те са прекрасен начин да осветите соарето.  


Добавете текстура с помощта на текстил

Ако се събирате в голямо помещение или пък под звездното небе, можете да разграничите пространството с помощта на завеси. Така ще обособите една интимна и кокетна атмосфера, а завесите ще ви помогнат да постигнете приятна акустика.

Масата и столовете са различни модели и не се допълват. Това не трябва да ви притеснява. С помощта на покривка за маса ще прикриете този недостатък. Покривката трябва да е дълга до земята. Столовете също могат да бъдат покрити с одеяла или чаршафи. По този начин ще постигнете празнична градинска атмосфера.

Displaying 0 - 0 of 0