Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Лятната разпродажба е към своя край! Намаления до 60% на всички градински артикули.

Всички оферти
Идеи за коледни подаръци

Идеи за подаръци

Дата:

Категория: Коледа

Зимните празници са прекрасен повод за радост както за децата, така и за възрастните. Това е период за почивка и срещи с близки и стари приятели. По време на зимните празници се наслаждаваме на споделените мигове с родителите, с роднините или на кратки пътешествия. Събирате се с цялото семейство, с което не сте се виждали от няколко месеца, ще отскочите до коледния базар, за да похапнете нещо сладко и се затоплите с чаша греяно вино.

Това са вълшебните моменти. Но не всичко е розово, когато стане въпрос за подаръци. Какво да взема? – е най-често срещаният въпрос по това време. Всяка година трябва да набавите толкова много подаръци: за партньора, за детето, за родителите, за приятелите, за колегите… Списъкът може да продължава до безкрай. Несъмнено някои от нас знаят точно какъв подарък да направят, други се затрудняват повече от необходимото.

За последните или по-точно, за тези, които са оставили покупките в последния момент, направихме списък с предложения: за Нея, за Него, за Децата и за Колегите. По-долу можете да намерите и нашите предложения. 

За нея 

По-лесно е да изберете подарък за нежния пол, без значение дали е за майката, за съпругата, приятелката или бабата. Това се дължи на факта, че на пазара съществуват много предложения, които биха допаднали на една жена. От друга страна, за жените е от изключителна важност какво получават. Особено ако подаръкът е от любим човек, то за нея е важно дали ѝ харесва или не. Защо? Защото това е доказателство, че той знае какво ѝ харесва, че е запознат с нейните вкусове, че я познава достатъчно и знае как да я впечатли.

Ако не вие е казала какво точно желае, ние ви предлагаме декорации за дома в женствени цветове, аксесоари, които ще бъдат оценени от нежната половина.

 

За него

Когато стане въпрос за Него, изборът на подаръци е труден. Мъжете не казват какво точно искат и те оставят да избереш нещо и да ги изненадаш. Ако искат нещо, то това е най-новата игра от поредицата Assassin’s Creed, нова видео карта или въдица. Със сигурност няма да се разсърдят на пуловер или тениска. Но да бъдем честни, никой не иска всяка година да получава тениски, независимо с каква картинка са. 

Тук ви предлагаме идеи за подаръци за Него, които той ще оцени, ако обича хубавите неща и е внимателен в това как изглежда жилището. 


За децата

Имате деца или внуци? - със сигурност, не пропускате да ги зарадвате с играчка за Коледа или за рожден ден. За малчуганите всичко ново е повод за радост. Това чувство ще ви завладее, когато видите детската усмивка на лицето. Изненадата е красив миг както за децата, така и за родителите. И ако през цялата година сте купували играчки, тук ще ви предложим няколко различни идеи за най-малките.

 

За колегите

В този случай търсенето на подарък може да се превърне в приключение. На работното място не всички са открити и предразположени да говорят за своите интереси и това какво правят в свободното си време. Освен това, ако и вие разменяте подаръци в офиса, от типа на таен Дядо Коледа, може да ви се падне колега, с който никога не сте говорили. Какъв подарък да направите на човек, който не познавате? Най-сигурно е да изберете нещо за дома, за да бъде оценено както от мъжката половина, така и от нежния пол.

Ето и нашите предложения:Ако все още не сте избрали коледните подаръци, надяваме се нашите предложения да ви помогнат.