Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Идеи за подарък за св.валентин: декорации в комплект и романтични изненади

Дата:

Категория: Декорация

Всеизвестно е, че най-хубавите подаръци са подарените без повод, които изненадват и показват, че любимият човек мисли за вас. През февруари, без значение дали отбелязвате деня на влюбените или на виното, вашият партньор ще очаква да го зарадвате. Ако Свети Валентин не ви е на сърцето, изберете предмет, който да използвате заедно. Не е необходимо подаръкът да е скъп, а красив и полезен.

Не си мислете, че в следващите редове ще ви препоръчаме да купите тиган, бор машина или лопата за сняг. Не, има практични стоки с атрактивен дизайн и няма да ги захвърлите в някой ъгъл след един месец.

 

Идеи за подаръци в комплкект

Едни от най-хубавите връзки са тези, в които и двамата партньори ходят на почивка, на концерти, гледат филми, спортуват заедно в парка, споделят почти всяко изживяване. Ако живеете заедно, със сигурност ще имате общи интереси и дейности и вкъщи. Например сутрешното кафе, последния сезон на любимия сериал или да четете в леглото преди сън. Когато имате едни и същи занимания, ще имате нужда и от комплект аксесоари. Ето защо комплектите са чудесна идея за подарък.

Един комплект декоративни възглавници за него и за нея ще допълни комфортното канапе пред телевизора. Предлагаме ви възглавниците BLEIKVIER в розово и синьо.

Деко възглавница Bleikvier 

Друга практична идея е халат за баня. Нашето предложение LARV се предлага в богата гама от цветове и размери и ще бъде оценено, както от мъжете, така и от по-нежната страна на човечеството.  

Много от вас търсят двойни завивки и комплекти спално бельо за спалня, интересно и практично е използването на две завивки и два плика за тях. По този начин ще избегнете неприятното чувство да останете отвити, благодарение на любимия човек. Когато единият от вас е зиморничав и предпочита по-топла завивка, в този случай две олекотени шалтета с различна степен на изолация ще решат проблема. Поставите ги в два различни плика, но от една и съща серия, като разликата ще бъде единствено в цветовете. Например комплект спално бельо NELL се предлага в черно и бяло. Ако изберете този вариант, лесно ще различите нейната и неговата част от леглото.

Комплект спално бельо NELL 

Декорациите по двойки също са креативна идея за подарък. Представете си, че посещавате ваши близки и голяма част от аксесоарите са – два свещника, две вази в двата края на масата, два фенера. Първото нещо, което ви подсказва това е, че там живеят двама души. Изберете две декорации - свещници SYLVESTER с различни размери, две идентични вази в различни цветове - ваза MATTSSON в бяло и синьо или саксии за цветя VILHEM в черно и бяло.

Mattsson & Vilhem 

подаръци с нотка романтика

През февруари, в периода на Св. Валентин, се е утвърдила традицията подаръците да имат форма на сърце - било то на опаковката, щампа или самата форма. Ако и вие искате да последвате тази традиция, имаме няколко предложения за вас:

Комплект спално бельо EMMA
Комплект спално бельо ЕММА със сърчица – ще изпълни всяка спалня с любов и топли чувства. 

Деко възглавница hemse
Декоративни възглавници HEMSE с модел сърце - ще бъдат оценени и от най-големите романтици.

Декорациите с подобни форми - сърце GUNNI, свещи YNGVAR с форма роза, сапун FLEN, рамка за снимка VEGARD, както и свещника THERMAN, ще бъдат добро допълнение към вашия подарък.

А вие какво избрахте за любимия човек?