Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Саксия, свещи, фенер на батерии, етажерка и декорации.

INSTA EMOTIONS: цветен и весел декор в дома

Дата:

Категория: Декорация

В JYSK посрещаме топлите сезони с три интересни тренда. Във всеки един от тях ще намерите комбинации от нови и вече съществуващи артикули. Става въпрос за MIDSOMMER, MY SPACE и INSTA EMOTIONS.

Тренд INSTA EMOTIONS е вдъхновен от заобикалящото ни ежедневие, навиците, модата и социалните мрежи. Тук акцент са социалните мрежи. Днес те определят нашия светоглед – как гледаме на другите и на себе си. Трендът е най-веселият и цветен, характерен със закачливост. И накрая, кой не иска една голяма целувка от декоративната възглавница KLEMATIS, изработена във формата на устни?

2 velvet cushions (lip shaped and flower shaped), multi coloured cushion and throw in a basket


Социалните мрежи са преситени с нови и завладяващи преживявания и вдъхновение. Ето защо този тренд е смесица от креативни дизайнерски решения. В този дух са предложененията ни - декорацията TRULS и практичните и красиви купи GILBERT. Всичко има своето предназначение, но същевременно изглежда интересно, като за снимка в Instagram.

Shelf with ornament, storage jars and bowls


Отново играта с геометричните форми е на централно място. Сблъсъкът на материали – керамика, стъкло и текстил, се допълва и е интересен, палав завършек. Комбинирайте керамичната саксия AXEL с кокетния фенер VILLY.

Ceramic plant pot with artificial plant, candles, ornament and battery operated lamp


С помощта на INSTA EMOTIONS ще се заредите с пъстри и весели цветове, повечето от тях са слънчеви. Корал, розово и оранжево са част от основните нюанси. Те ще се впишат прекрасно в целия дом. Например детският килим GULMAURE, който е в различни варианти, е изключително красив.

Room with kids rug on the floor, storage box and basket with throw


Искате ли още трендове? Научете повече за MIDSOMMER и MY SPACE.