Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Карстен и Луизе разказват за новите си възглавници и завивки

Качествена завивка и възглавница са предпоставка за добър сън

Преди осем седмици посетихме семейство Ликке, за да научим какво е качеството на техния сън и да им помогнем да го подобрят. За целта им подсигурихме завивки и възглавници. Експериментът ни започна преди два месеца. Нашият експерт по съня отново посети младото семейство, за да научи как се чувстват с новите придобивки. Дали успешният подбор е помогнал да подобрят съня си и в какви часовете се будят?

“Толкова съм щастлива с новата си завивка! Спя като новородено с нея,“ бърза да отговори щастливата Луизе.

Преди да получи нова възглавница и завивка, Луизе се събуждала по 10-12 пъти през нощта. Тя избра подходящи модели за своите нужди, благодарение на професионалните съвети на експертите ни, и сега сънят й е спокоен, спи през цялата нощ. С изключение на моментите, в които някоя от дъщерите ѝ я буди. Ето и коментарът на Луизе: “Завивката е изключително приятна, наистина можеш да почувстваш как те обгръща. Обожавам я! Вече не чувствам студ.”

На въпроса на нашия експерт дали сънят ѝ се е подобрил, тя отговаря: „Да, вече спя много по-добре! Щастлива съм, че имам нова възглавница и завивка.“

Когато се буди Луизе, е заредена с енергия и споделя: „Спя много по-добре от преди.“

Детската завивка беше точния избор

Осемгодишната дъщеричка на Луизе и Карстен – Тит, е малка лудетина и става от сън изключително рано. „Вече започва да осъзнава, че сънят е изключително ценен. Дори понякога се налага да я будим,“ споделя с усмивка Луизе и допълва:

„Преди ни беше трудно да я преспим за цялата нощ, но сега вече се буди, ако сънува кошмари.“

Луизе и Карстен не знаят дали този факт се дължи единствено на новата завивка. Родителите допускат, че със сигурност е помогнала за спокойния сън през нощта.

„Обичам да спя върху новата си завивка“, възкликва двегодишната Ума. Тя не се завива, а се шмугва под нея и си прави малко „скривалище“. Освен това детската завивка е проветрива и малката Ума не се буди през нощта.

Можете да използвате лятна завивка през цялата година

От другата страна, Карстен има малко по-различни преживявания с новата си завивка.

„Новата завивка е една малка радост, а моята е лека и пухкава,“ споделя той. Новата възглавница също е подходяща за него, но отнема известно време на тялото да свикне с нея. Но завивката се оказва прекалено топла за Карстен и той ще трябва да спи с хладен, летен модел известно време. Кога трябва да извадите зимните завивки е строго индивидуално. В случая на Карстен, ноември се оказа прекалено рано. Сега той има лятна завивка и спи много по-добре.

Повече внимание на най-добрите завивки и възглавници  

„Вече отделяме много повече внимание на съня си, отколкото преди. Ако не бяхме получили толкова много информация в магазина на JYSK, преди да направим покупките си, отново щяхме да се спрем на вариантите, които не ни позволяват да получим необходимото количество сън,“ твърди семейство Ликке. С плам в очите Луизе допълва: „Току-що се върнах от почивка с моята приятелка, а преди да заминем се замислих дали да не взема възглавницата си с мен. Никога не бях правила това преди.“

Засега оставяме щастливото семейство Ликке. Когато се срещнем следващия път с тях, ще поговорим за това как да спим добре през цялата година.

Тест за качеството на съня 

Прекарваме в сън приблизително 1/3 от живота си. Ето защо сънят ни е съществена част от общото ни благополучие. Този малък тест за качеството на съня ще Ви даде индикация за цялостното качество на съня Ви.

Открийте повече

Олекотена завивка с растителен състав на материята

Олекотена завивка с растителен състав на материята

Безопасност при детските завивки

Безопасност при детските завивки

Продукти и съвети за прохладен сън

Продукти и съвети за прохладен сън

Пътувайте комфортно с ортопедични възглавници WELLPUR

Пътувайте комфортно с ортопедични възглавници WELLPUR