Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Батут в градината

Как да изберем точния батут за нашата градина?

Дата:

Категория: Градина, Съвети

„Какво да търся, когато купувам нов батут?“- въпрос, който може би си задавате в разгара на пролетния сезон. Сега излетите на открито са все повече, както и пикниците на вилата. За да сте доволни от своя избор, ние ви предлагаме няколко основни съвета.

  1. Размерът е от значение. Батутите се предлагат в различни размери - от 250 см до 426 см в диаметър. Трябва да сте наясно каква част от градината ще отделите за батута.
  2. Обърнете внимание на разположението. За предпочитане е повърхността да е мека, например тревната площ. Поставянето на батут върху цимент не е препоръчително. Рискът от инцидент е много по-голям.
  3. Кой ще използва батута? Искате модел за децата или вие да лудеете? Това е от изключителна важност, тъй като различните модели издържат различни килограми.
  4. По колко човека ще скачат едновременно? Ако двама или повече ще използват батута, изберете модел с 300 см диаметър и с подходяща издръжливост от към килограми.
  5. Как ще изглежда вашата градина с един батут? Ако не желаете батута да заема централна част от пространството, изберете по-малък, приземен модел.
  6. Когато се спрете на подходящия размер и модел, помислете за безопасността. Изберете батут със здрава метална конструкция - поцинкована стомана и качествени заварки. Уверете се, че пружините са добре облицовани и защитени от нараняване и атмосферни условия. Още съвети за безопасност при боравене с батут ще намерите тук.
  7. И на последно място, но не и по важност – предпазната мрежа се поставя около батута и предпазва от изпадане по време на скачане.

С подходящ батут децата и възрастните ще се наслаждават на безброй часове в скачане на открито. Качественият модел ще ви служи вярно с години наред. Той може да издържи до 15 години, ако го поддържате. Имайте предвид, че децата растат бързо и един батут с по-голяма издръжливост е най-подходящият избор.

Displaying 0 - 0 of 0