Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Одеяло от еко памук

Как да използваме одеяла и декоративни възглавници, за да внесем топлина и уют в жилището

Дата:

Категория: Декорация, Съвети

Дните през топлия сезон стават все по-дълги и топли, но вечер все още имаме нужда от нежната прегръдка на мекото одеяло. А в комбинация с една декоративна възглавница, то ще промени облика на всяко помещение във вашия дом. Предлагаме ви няколко съвета на нашите дизайнери, с чиято помощ ще изберете и освежите домашния интериор.

Всекидневната

Най-лесният начин да добавите цвят в стаята е с помощта на декоративни възглавници и одеяла. Те придават завършен вид и усещане за уют на любимото канапе. Обожаваме допира, а защо не и прегръдката на плътните материи, особено през прохладните нощи. Изберете лумбална възглавница, комбинирайте я с два квадратни модела и добавете елемент със стилни шарки. Цветовете и щампите могат да варират, ако в помещението присъства един постоянен тон. Икат шарките са изключително популярни в момента и могат да бъдат комбинирани с цветове по ваш избор.

Декоративна възглавница NELLIKE и RYSLLIK
Декоративни възглавници RYLLIK и NELLIKE, в комбинация с одеяло от полар BELLIS.

Друг стилен вариант в момента е смесването на плетени материи - мека вълна и изкуствена кожа, за един спокоен и изискан вид.

Деко възглавници KONGSSPIR и MYGGBLOM
Възглавница с плетен аспект KONGSSPIR и деко възглавница наподобяваща изкуствена кожа MYGGBLOM.

Коридор

Напластяването на различни елементи в декора привлича вниманието. Например висока плетена кошница, която може да бъде поставена под конзолната маса в коридора, където съхранявате самотните чорапи. Това е чудесно място и за допълнително одеяло и възглавница. Една забавна или ексцентрична щампа ще привлече погледите.

Декоративна възглавница и одеяло в плетен кош
Плетено одеяло LINNEA и деко възглавница PIL поставени в кошница от морска зостера OLAV.

С помощта на декоративните възглавници ще внесете цвят и топлина във всяко помещение. Изпробвайте комбинации от различни материали, смесица от шарки и цветове, за да постигнете уникален персонализиран вид.

Комбинация от различни декоративни възгланици
Деко възглавници: REINROSE, MIMOSA, MYRFIOL, RYLLIK и TURT.

Спалня

Създайте спокойна атмосфера с помощта на одеяло и няколко възглавници. Спалнята без електроника и излишни декорации е за предпочитане, за да е истинско място за отдих и презареждане. Да, инвестирането в качествено спално бельо е важно и не можете да спрете, щом сте направили първата крачка. А що се отнася до прохладните нощи, добавете възглавница с покритие от топла материя, например изкуствена кожа. Това е модерен тренд и лесно ще намерите подобни модели. Едно одеяло в края на леглото ще придаде завършен вид на помещението.

Нотка скандинавски стил в спалнята
Одеяло от полар KARVE.

Купчини от дизайнерски възглавнички и одеяла не само изглеждат стилно, но са палави и приятни акценти в пространството, особено ако са изработени от имитация на кожа. Подберете естествени тонове, за да запазите изискания вид на интериора.

Едрата плетка е поредното стилно и елегантно решение, ще разчупите комбинацията от одеяла и декоративни възглавници, както и ще обогатите визуалното усещане на интериора. Те се вписват перфектно в скандинавския стил, а комбинацията с имитация на кожа ще придаде уют, присъщ за дървените вили в Швейцария.

Плетено одеяло, изкуствена кожа и декоративни възгланвници
Изкуствена кожа TAKS и деко възглавница VANDIRIS.

Домашният офис

Внесете смели шарки и ярки цветове в това помещение. Комбинацията от наситени цветове и неутрална атмосфера, създадена от мебели, завеси и килим, подчертават вашия стил.

Деко възглавници в домашния офис

Свещите са задължителен елемент в това пространство, естествената светлина на пламъка успокоява и пречиства излишния стрес от динамичния ден. Използвайте ги и ще се уверите във вълшебната им сила.