Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Singles' Day

Singles’ Day? Какво пък е това?

Дата:

Категория: Трендове, Съвети

Най-вероятно вече добре познавате концепцията за Черен петък (Black Friday) и Кибер понеделник (Cyber Monday)два дена от годината, когато хората буквално подлудяват и започват да пазаруват. Черният петък е началото на пазаруването за коледни подаръци, а Кибер понеделникът продължава традицията в онлайн магазините. Какво е Singles’ Day? Иначе казано, повод за още намаления от 11 ноември.

Произведено в Китай

Singles’ Day се появява за първи път в Китай през 90-те години на минали век. Четирима студенти от университета в Нанкин отбелязват факта, че са сами в отговор на Свети Валентин, когато влюбените по целия свят празнуват. На Singles’ Day хората посещават партита и събития. И още - в тази част на света се е превърнал в един от най-големите, а защо не и най-големия ден за пазаруване, както онлайн, така и офлайн. Както за Свети Валентин двойките си правят подаръци, така и на този ден можете да си направите изненада и да си купите нещо, което дълго време сте желали, често на ниска цена.

Singles' Day в JYSK

Тази година и в JYSK ще намерите специални оферти по случай Singles’ Day. Очаквайте нашите предложения, които ще видите и на JYSK.bg/singles-day, където ще можете и директно да купите онлайн. Освен това можете да се абонирате за нашия онлайн бюлетин, за да сте сред първите, получили най-добрите оферти.

Person shopping online

Още за Singles' Day

Първоначално това събитие е било отбелязвано само от ергени и се е наричало „Деня на ергена“, но по-късно се превръща в празник както за мъжете, така и за жените. Отбелязва се всяка година на 11 ноември. Датата не е случайно избрана, съставена е от четири последователни единици (11/11). Със сигурност знаете, че зад всяко число се крие определена тайна. Само чрез числата е възможно зашифроването на мъдростта на съществуващото в света. Четирите последователни единици символизират... четиримата студенти от университета в Нанкин и тяхната амбиция за ново начало.