Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Кибер понеделник – най-голямото дигитално търговско събитие

Дата:

Категория: Събития

Много хора очакват с нетърпение „Черния петък”, знаят го като деня с най-много намаления в годината и началото на коледното пазаруване. Но чували ли сте за „Кибер понеделника”? Най-вероятно още не, но ние ще ви дадем малко повече информация за това събитие.

САЩ - родината на Кибер понеделника

Както и още подобни събития, „Кибер понеделника” се заражда в САЩ, а в последните години се появява и в много други страни. Това е наименованието на понеделника, който е след Деня на благодарността. В САЩ празнуват Деня на благодарността в четвъртия четвъртък на ноември. Празникът се свързва със семейна вечеря, пуйка и американски футбол.

Специални онлайн оферти за „Кибер понеделник”    

Кибер понеделник е дело на големите маркетингови компании, чиято цел е потребителите да пазаруват онлайн. За първи път терминът е употребен от Елен Дейвис през 2005 година.

Пазарувайте онлайн на JYSK

Специфичното на кибер понеделника е, че всички оферти са онлайн. Дигиталното търговско събитие набира все повече сила през последните години, а в САЩ дори започва да измества Черния петък.

Не пропускайте „Кибер понеделника” в JYSK

Пазарувайте онлайн на JYSK.bg 

В JYSK също ще отбележим „Кибер понеделника”, а Вие ще се възползвате от много интересни и атрактивни предложения. Абонирайте се за нашия бюлетин, за да не пропуснете старта на дългоочакваното събитие и се пригответе за един вълнуващ ден, изпълнен с невероятни онлайн оферти.

Приятно пазаруване!