Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Кибер седмица с намаления до 50%
Седмица на текстила с намаления до 60% на избрани категории текстил!

Всички оферти
Коледни играчки с LED светлини окачени на елха и елф пред пейка с деко възглавници и одеяло.

Модерен поглед върху коледната декорация в стил Glacial Escape

Дата:

Категория: Коледа

За празничния сезон в JYSK ви представяме два нови тренда: Glacial Escape в тон с природата и скандинавските пейзажи и Cosy Tradition, класически, подчинен на комфорта и времето прекарано вкъщи. В този блог ще се спрем на първия. Тук ще намерите нотка вдъхновение в земните тонове, цветова палитра преливаща от иглолистни гори и скандинавски зимни пейзажи.

Изкуствено коледно дърво, стъклен фенер и светлинна верига.


С изчистения си външен вид фенерът ALUNIT е една от типичните украси при Glacial Escape. Той е с LED светлина и се захранва с батерии. Освен това има и функция таймер, с чиято помощ ще можете да го изключите автоматично след 6 часа. Фенерът е подходящ за открито пространство и ще ви посреща с топлата си светлина през студените зимни вечери.

Пейка с две коледни декоративни възглавници, одеяло и коледен елф на пода.


Палитрата на този тренд е от черно, прашно сиво, маслинено зелено и петролно синьо. Тези тонове ще останат във вашия дом завинаги и няма да остареят. Един прекрасен пример е декоративната възглавница HORNFIOL от мек шенил.

Две свещи с форма на коледни елхи и коледни звезди в златисто, сребристо и кафяво.


Внесете коледното настроение с помощта на декорации, свещи и свещници. Декоративната звезда ASLAUG и свещите с форма на елха ALMANDIN и няколко борови клонки ще ви помогнат да постигнете атмосфера на скандинавски лес.

Изкуствена елха на дървено кубче.


Поканете суровата и тиха природа с помощта на изкуственото коледно дръвче OFIOLIT. Вземете няколко бройки и създайте своя собствена магическа гора. 

Две лампи с батерии с форма на коледни звезди.

През зимните празници по традиция свещите са най-предпочитани. Можете да ги замените с декоративни лампи с батерии. Поставете ги в ъглите на помещението, по този начин ще създадете илюзия за пространство.

Научете повече за Cosy Tradition