Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Nordic Mood колекция май

Модерното жълто се прокрадва в скандинавските интериори

Дата:

Категория: Декорация

Нашата нова колекция Nordic Mood ще бъде налична в магазините от месец май. Вдъхновена от модерния жълт цвят, който шества както по модните подиуми, така и в домашните интериори. Негово величество - Жълтият цвят, ще развесели сивите ви облачни дни, а когато е примесен със слънчеви лъчи, лятото е директно във вашия дом. Тази глътка свеж въздух, толкова ярка, щура и шумна, ще ви зареди с енергия и ще озари всичко около вас. Без значение дали цветът е крем, шафран, невен или лимон – всички попадат в категорията жълта мания.

Опушените цветове са стилни, какво ще кажете за тъмните тонове на пепел от рози? Комбинациите ще ви изненадат, ако ги направите и приложите.


Започнете с малки стъпки. Внесете този цвят като елегантна нотка в декора, помещението ви ще стане слънчево и приветливо. Той не изисква много, оставете го като малки пръски, атмосферата ще се разведри.


С помощта на нашата колекция Nordic Mood ще внесете жълтото и във вашия интериор. Както знаете, нашите дизайнери се грижат да обновяват и да допълват колекцията с нови и актуални артикули, които да се вписват в модерните интериори и на самия сезон. Тук ще намерите комбинации от меки тъкани, декорации от керамика и дърво и стилни ръчно изработени предмети. Целта е да постигнете хармония и приветливост, комбинирайки ги според вашия вкус. Смесицата от свели и ярки тонове при текстилите контрастира на черната метална маса, а декорациите от естествени материали успокояват сетивата и балансират пространството.


Свещите са класически елемент в аранжировката. Те са важна част от атмосферата, с тяхна помощ ще създадете интимна и уютна атмосфера - да се насладите на залеза с любимия човек или с голяма приятелска компания. Като допълнение, използвайте игривите кубове с пожелания - за настроение и позитивизъм.Сред новите предложения ще намерите всичко необходимо за домашния интериор - от деко възглавнички и одеяла до саксии и свещници. Разгледайте нашите предложения и комбинирайте смело. Развихрете вашето въображение и ще постигнете малки чудеса, които ще подслаждат дните ви.

До скоро!

Факти за Nordic Mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови, стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Всички артикули са в продажба в магазини JYSK, както и онлайн платформата на JYSK.bg от началото на месец май. Във физическите магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени заедно, за да могат клиентите да видят нагледно комбинацията от материали, цветове и форми.