Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Поставка с декорация и саксия. Канапе с одеяло и възглавници.

MY SPACE: оставете хармонията да властва

В JYSK посрещаме топлите сезони с три нови тренда MIDSOMMER, MY SPACE и INSTA EMOTIONS. Във всеки един от тях ще преоткриете комбинации от нови и вече съществуващи артикули.

Тук ще разгледаме MY SPACE. Както става ясно от името, този тренд се концентрира върху личното пространство и това как да постигнем хармонична обстановка. Забавете темпото, запалете няколко ароматни свещи, поставете ги в свещник ELVIN и добавете малко зеленина в изящната ваза SIVERT.


Създайте малки сцени в домашната декорация, които да си поиграят с въображението, когато минавате покрай тях. Поставката PELLE ще Ви позволи да експериментирате с пространството.


Един от глобалните трендове по света също се рефлектира и в MY SPACE. Става въпрос за рационалното използване на природните ресурси. Тук няма нужда от много декорации, на почит е минимализма и пространството. Ключът е в практичните решения за съхранение. Минималистичните рафтове и изобилието от кутии за съхранение MALTE ще Ви помогнат да подчините хаоса.


Стилната кофа за съхранение AKITA е едновременно практично и красиво решение за съхранение. Независимо какво сте поставили в тази нестандартна интериорна украса, ще бъде лесно да пренасяте дреболиите и да ги предпазите от домашния прах.


Материалите, на които се осланя тренда са дървесина, цимент и стъкло, както и полиестер, мемори пяна и хром. Масичките UPTOWN са един прекрасен пример за мебелите в този стил.


Играта с геометричните форми е на почит в MY SPACE. Декоративното огледало EFFECT ще Ви помогне да постигнете желания ефект. То се състои от 5 части, които можете да подредите според Вашия вкус.  


Цветовата гама в този тренд е вдъхновена от водата и всичките ѝ нюанси. Красивото одеяло LINNEA събира част от най-красивите нюанси на ментово и морско синьо. А комбинацията със зелено на деко възглавницата DUNHAMMER ще внесе още повече спокойствие.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача