Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Кутии за съхранение, декоративни възглавници и малки мебели

Nordic Mood такъв, какъвто не сте го виждали

Дата:

Категория: Декорация

Чудновати геометрични форми и ярки цветове – това е заложено в основата на новата колекция Nordic Mood. Този път ще ви предложим артикули, които сякаш си играят с нюансите и пространството.


Представяме ви новото попълнение - табуретка WAVE. Освен релефната тапицерия от велур, която мигновено привлича вниманието, артикулът е с нетипична форма на основата. Табуретката е изработена в два тъмни и допълващи се цвята: оранжево и синьо. 


Стенният часовник KJETIL се отличава със заоблената си форма и минималистичен дизайн. Ще забележите, че тук липсват цифрите, заменени са от черти. Този изчистен дизайн е подходящ за всяко помещение – коридор, кухня или хол. Той е напълно подчинен на течението „по-малко е повече“. Аксесоарът е за ценителите на модерните идеи и тенденции в интериорния дизайн.


Искате ли да преобразите всекидневната с един замах? Отговорът на въпроса е в RYNKEVIER, с щампа в сюрреалистичен стил. Освен при декорациите, игривите нотки се открояват и по декоративните възглавници. Този модел ще бъде акцент в помещението. Мекотата на памучната тъкан и артистична щампа създават усещането за произведение на изкуството, което е във вашите ръце


В асортимента влизат и цветни и сгъваеми кошници за съхранение от пластмаса. Те се предлагат в три цвята и два практични размера. Стилните кошници са решения, с които ще ви помогнат да реорганизирате пространството и да го поддържате подредено.

 

Запознайте се с всичките ни предложения тук:

Displaying 0 - 0 of 0