Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

CREATIVE MIND (КРЕАТИВЕН УМ)

НОВ ТРЕНД В JYSK: Creative Mind

Дата:

Категория: Декорация

Следващият от новите трендове в JYSK се нарича CREATIVE MIND (КРЕАТИВЕН УМ) - игрив и непретенциозен. Този стил комбинира женствени шарки с етно детайли, което създава неповторима атмосфера. Повлиян от бохо и хипи теченията, ще ви зареди позитивно и със сигурност ще погледнете на света по различен начин. Бъдете себе си и ни последвайте. 

Една просторна всекидневна с ефирна мебел, като например розовата версия на едно от любимите ни кресла – PETERSBORG или пък LISELEJE от ратан.
 


Меките изразителни материали - дърво и велур, придават на този тренд палав и непредсказуем завършек. В основата е експериментирането с нови и нестандартни комбинации. Какво ще кажете за разноцветните столове DAMMEN около кръглата маса RINGSTED, в стил 70-те години на 20 век.

 

 

 

 


Цветовият спектър при CREATIVE MIND се придържа към светлата част, за да очертае онзи мек завършек на детайлите. Понякога всичко това е разчупено с ярко жълто като акцент.

 

 

 

 

 


Използваните керамични декорации и текстил са смесица от типично ориенталски стил и шарки, например десен „Пейсли“ и геометрични форми.

 

 

 

 

 


Един интериор с нестандартни решения и щипка игривост може да повиши нивото на креативност, а защо не и на адреналин. Нетрадиционните решения ще преобразят жилището ви. Със сигурност вашият дом ще бъде истински оазис на идеи. Бъдете смели и през този сезон, забавлявайте се!

 

 

 

 


CREATIVE MIND е един от трите нови тренда през този сезон. Нашият екип от дизайнери внимателно подбра артикули, подходящи за всеки тренд. Вижте останалите трендове: THE THINKER и HUMAN NATURE.