Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

THE THINKER (МИСЛИТЕЛЯТ)

Нов тренд в JYSK: THE THINKER

Дата:

Категория: Декорация

Спокоен и чаровен, THE THINKER (МИСЛИТЕЛЯТ) ще преобрази вашия дом в място за релакс и размисъл.

Хармония и изчистен дизайн са две от основните черти на този тренд. THE THINKER се базира на класическия скандинавски минимализъм. Съвкупност от спокойни кътчета и уединени пространства подходящи за медитация, размисъл и четене. Настанете се удобно в креслото POMOSE с нов роман или просто в размисъл за изминалия ден.
 

 

Основните цветове са синьо, сиво и черно без излишни контрасти, които да разсейват окото. Неостаряващите и стилни нюанси комбинират модерното и класическото, за да създадат атмосфера на уединение.

Разнообразете стената с помощта на рафт HEJLSMINDE, за да можете да я аранжирате по ваше желание. Не се страхувайте да оставите и празни пространства, за да отпочинат очите. Ако трябва да осветите по-тъмна част от стаята, използвайте настолната лампа HELGI, с минималистичен дизайн.

 

 

 

 

 

Фокусът е върху изчистените геометрични елементи, този тренд предоставя възможност да експериментирате със съвременния скандинавски дизайн. Метал, стъкло, керамика и дървесина са комбинирани, за да придадат елегантност и завършен вид.

Използвайте пейка AALBORG в коридора или във всекидневната. Това ще бъде място не само за отмора, но и вълшебен кът за съхранение на всякакви дреболии – прилежно прибрани в красиви кутии или кошници.

 

 

 

 

 


Преобразете спалнята в пространство за релакс, красиво и комфортно, където можете да прекарате целия ден. Какво мислите за елегантното спално бельо KATJA? – чудесно допълва стилната рамка за легло KONGSBERG:

 

 

 

 

 


THE THINKER е само един от трите нови тренда този сезон. Нашият екип от дизайнери внимателно подбра артикули, подходящи за всеки тренд. Вижте останалите трендове: CREATIVE MIND и HUMAN NATURE.