Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Осем канапета и кресла от нашата  нова колекция интериорна мебел 2017

Нова колекция интериорна мебел 2017

Дата:

Категория: Дневна

С приятното захлаждане на времето, горещите летни дни са само спомен за почивка, плажове и много слънце. Сега се застояваме повече вкъщи и търсим топлината на дома. Както всяка година, в края на летния сезон предлагаме нови попълнения в гамата интериорна мебел. Ще ви представим модели с модерен скандинавски дизайн с доминиращи сиви нюанси, комбинация на дърво, метал и тежка тапицерия.

Избрахме артикули, които най-точно описват стила на предстоящия сезон. Сред трендовете в обзавеждането за 2018-а са мебелите със скандинавски дизайн - бледи цветове, ретро, индустриалния декор и женствените форми. Всичко това ще откриете и в новите предложения от JYSK.

ЛЮЛЕЕЩ СТОЛ NEBEL

През последните години този тип комбинация - люлеещ стол и кресло, е предпочитано допълнение за всяка дневна. Предимствата на NEBEL са, че комбинира комфорта на кресло –седалка от пяна и здрава тапицерия, със забавното и релаксиращо чувство на люлеещ стол. За разлика от класическите люлеещи столове, които заемат изключително много място, NEBEL има фина конструкция. Това позволява да бъде преместен лесно и се вписва в интериора.

ЛЮЛЕЕЩ СТОЛ NEBEL

КАНАПЕ JUNGET

Триместно канапе JUNGET е с класически дизайн /луксозен на моменти/. С конструкция от масивна дървесина, бонел пружини и подплата от пяна канапето е подходящо за интериори в бароков стил.

КАНАПЕ JUNGET

КРЕСЛО HEJLS

Като допълнение към канапето HEJLS (с тапицерия в оранжево и сиво, едно от най-продаваните в нашия асортимент), в новата гама интериорна мебел 2017/2018 добавихме и кресло със същото наименование. Една компактна част от обзавеждането в сиво и с достъпна цена. Креслото е със здрава тапицерия, седалка от пяна и конструкция от HDF (Плътни плочи от дървесни частици), юта и масивен чам.

КРЕСЛО HEJLS

ЪГЛОВО КАНАПЕ EGENSE

EGENSE е нашата нова гама канапета - двуместно, триместно и ъглово канапе. Моделът, който прави най-голямо впечатление е ъгловият диван. Подходящ е за модерна дневна в скандинавски стил. С конструкция от масивна дървесина - чам и каучук, ъгълът може да бъде променян, в зависимост от разположението на помещението. Ако разполагате с достатъчно място и често посрещате гости, добавете и едно двуместно или триместно канапе от същата гама.

ЪГЛОВО КАНАПЕ EGENSE

ТАБУРЕТКА VADSTED

Табуретките допълват интериора, комбинират се с канапета и кресла. Те са с малки размери и не заемат излишно пространство. VADSTED е с тапицерия, наподобяваща фин велур. Облата форма на табуретката разчупва скучния интериор на стаята, който обикновено се състои от правоъгълни форми.

ТАБУРЕТКА VADSTED

КАНАПЕ EJERSLEV

Миналата година представихме в нашата гама интериорна мебел креслото EJERSLEV, което е любимо на нашите клиенти. Канапето от същата серия запазва характеристиките на своя предшественик: дизайн „рустик“, но същевременно елегантен, с копчета в тапицерията и подлакътници с ергономична извивка. Конструкцията е от масивна дървесина, която прави канапето изключително издръжливо. В същото време цялостният силует е минималистичен, подходящ избор за по-малките интериори.

КАНАПЕ EJERSLEV

БАР СТОЛ ISENVAD

Бар вкъщи? - една мечта, а може би екстравагантност. Ако все пак разполагате със свободен кът и желаете да го преобразите в място за отдих, за да споделяте мигове с приятели или искате да спестите малко пространство в кухнята, бар столовете са най-точният избор. Мебел ISENVAD е с минималистичен дизайн и комфорт за вашия дом. С конструкция от метал, седалка от пяна със здрава тапицерия, бар столът е вдъхновен от индустриалния стил, който вилнее в домашните интериори през последните години.

БАР СТОЛ ISENVAD

КРЕСЛО ARDEN

Креслото ARDEN е комбинация с табуретка, тъй като това е нашият вариант за пълен релакс в домашни условия. Перфектно решение за хората, които обичат да прекарват часове пред телевизора или в четене. Извивката на облегалката, комбинирана с подплатата от пяна, ще допринесат за комфорта. Като допълнение, креслото е снабдено и с механизъм за регулиране на височината.

КРЕСЛО ARDEN