Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Елегантни идеи за интериорни декорации

Нова стилна интериорна декорация

Дата:

Категория: Декорация

Новият Nordic Mood е вече тук. А с него и няколко елегантни идеи за интериорни декорации, които ще бъдат атрактивни чак до коледните празници. И както казват колегите от Дания: „Време е да поканим хюгето вкъщи!“. Как да сътворите тези малки чудеса с помощта на нашите нови предложения, прочетете в нашия блог.

На първо място поставяме светлината, защото дните стават все по-къси. Запасете се с уютни светлинки, изберете свещи или фенери с LED. Използвайте ги вместо ярките светлини на лампите, когато вечеряте, гледате филм или дори рано сутрин, докато пиете първото кафе. Важното е да постигнете онази заглушена и романтична атмосфера.

Комбинирайте стилната ваза ROY с огледалото DARIUS, за да постигнете интересен и уникален вид. Не забравяйте и изискания свещник ESGIR за още повече уют. Комбинацията с малко есенни цветя ще ви помогне да се насладите на смяната сезоните.

 

Все още е месец октомври, но в новата колекция Nordic Mood ще откриете и много коледни артикули. Предлагаме ви за приказните празници декоративният елф RUBIN с велурена шапка. И отново към светлините – стилният фенер VILLADS ще позволи да внесете меката светлина свещите.

Вижте кои са любимите модели домашен текстил на нашия закупчик.

В нашия асортимент има и изкуствени дръвчета – PYSSEL. Дръвчето може да се използва многократно, като го украсите с гирлянди и коледни светлинки. Ще го използвате за украса в ъгъла на дневната или пред входната врата.

 

Всички артикули са в продажба в магазини JYSK, както и онлайн на JYSK.bg от 18 октомври. Във физическите магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени заедно, за да могат клиентите да видят нагледно комбинацията от материали, цветове и форми.

Fакти за Nordic Mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.