Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Декоративна сиво-бяла ваза, безцветна чаша за кафе и високи изкуствени цветя.

Нови декорации за дома

Дата:

Категория: Декорация

Тина Ниман, закупчик в категория „Интериорна декорация” в JYSK, знае как да направи жилището още по-уютно и приветливо. Тайната е в малките детайли, които поставяте на прозорците, рафтове или на масата за кафе. И тъй като имаме нови попълнения в асортимента с декорация, помолихме Тина да представи топ три от своите любимци. Декорациите са подчинени на два тренда: първият е вдъхновен от баланса в природата и вторият, осланящ се на миналото. „Тези трендове могат да бъдат забелязани в ръчно изработената ваза MATHIAS, стилните чаши за кафе ANDERS и декоративните изкуствени цветя KRISTOFFER,” споделя Тина и продължава с описанието на всеки един поотделно:

MATHIAS декоративна ваза

Високи изкуствени цветя в сива декоративна ваза.

 

Вазата MATHIAS е ръчно изработена и има специално покритие, което прави всяка една бройка уникална. „Завършекът на MATHIAS наподобява лунната повърхност. Това е постигнато при процеса на печене. Тази ваза наистина се отличава от останалите. Тя грабва от пръв поглед, като произведение на изкуството, вдъхновено от баланса на природата. Вазата изглежда добре сама по себе си, но можете да я напълните със свежи сезонни стръкове и клонки или изкуствени цветя,“ пояснява Тина.

 

Тук можете да намерите и три нови предложения за вашата спалня.

ANDERS чаши за кафе с настроение

Прозрачни чаши за кафе в зелено и кехлибар.

 

Чашите за кафе ANDERS са ръчно изработени от цветно стъкло и могат да се поставят една в друга, което ги прави изключително практични за по-малките пространства. „Тези чаши са едно ново попълнение в нашия асортимент и съм сигурна, че са подходящи за всеки дом,“ разказва Тина. „Те са деликатни и фини, но в същото време и изключително практични. Цветовете им се допълват, а цялостното излъчване е хармонично. Аз лично предпочитам безцветната чаша със зелена дръжка, но съм сигурна, че всеки ще намери любима,“ споделя Тина с усмивка.

 

KRISTOFFER изкуствени цветя

Високи изкуствени цветя в красива ваза до бамбуков шкаф.

 

Изкуствените цветя KRISTOFFER са изработени от метал, хартия и полиестер в три цвята – сиво, розово и пясъчно жълто. Стръковете са с дължина 80 см, лесно се подгъват в основата, за да можете да ги поставите и в по-малки вази. „Изкуствените цветя са леки като пера. Цветовете се допълват прекрасно и с тяхна помощ ще постигнете винтидж в декорацията на вашия дом,“ коментира Тина.

 

Артикулите могат да бъдат намерени онлайн на JYSK.bg от средата на месец юли, а от 5. август и в нашите физически магазини.

Вижте кои са любимите кошници на нашия закупчик.