Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Стена със стъклен рафт, огледало в розо и сиво и Сюзан Банк.

Нови компактни попълнения при малките мебели

Дата:

Категория: Декорация

Сюзан Банк е нашият опитен закупчик в категория „Малка мебел“. Тя е ревностен почитател на красивия дизайн и качеството. Решихме да я попитаме кои са трите й любими артикула сред новите попълнения. „Трудно е да избера само три, но щом трябва, ще акцентирам на артикули, характерни за един от новите трендове - MY SPACE. Нека обясня“, отговори с усмивка Сюзан Банк и допълни:  

Красивите масички UPTOWN

Две малки маси с ваза, чаена свещ и ароматна свещ.

 

„UPTOWN е името на две от нашите масички, които се различават единствено по размер. Едната е с височина 43 см и диаметър 48 см. Може да бъде използвана като помощна масичка до канапето, вместо нощно шкафче или като допълнително място за вашите джунджурии. Този вариант е малко по-практичен.

Другата масичка – UPTOWN, е висока 38 см, с диаметър 60 см. Тя е класическият вариант маса за кафе. Двата модела са изработени от масивна дървесина и метал в черен цвят. Обожавам минималистичния им външен вид, получавате това, което виждате,“ коментира Сюзан и допълва: „Трендът, който наричаме MY SPACE, е пряко свързан с хармонията, а красивите обли форми на масите са много приятни. Те са прекрасно допълнение.“  

Ефектното огледало EFFECT и рафт LOOK

Стена със стъклен рафт и огледало в розово и сиво.

 

„EFFECT, както подсказва името, е ефектно декоративно огледало, съставено от пет части – златисто, сиво и розово. Геометричните шарки са изключително важни в новия тренд MY SPACE. Харесва ми, защото всеки може да подреди огледалото така, както пожелае. То е едновременно игриво и „сериозно“,“ споделя Сюзан и продължава да описва третото си предпочитание:

Рафт за стена LOOK

„LOOK е класически, компактен рафт за стена, изработен от стъкло. Той е ефирен и приятен на външен вид. Прекрасно се вписва в един минималистичен интериор, но не го претрупвайте,“ добавя Сюзан с усмивка.