Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Дневна с черен лампион, малка настолна лампа с батерии и полилей от хартия.

Нови модели осветителни тела

Дата:

Категория: Декорация

В асортимента от осветителни тела имаме няколко нови предложения, които смятаме, че заслужават вашето внимание. Попитахме един от нашите експерти Тина Ниман какво прави новите осветителни тела толкова специални и къде в дома би ги използвала тя. Ето какво сподели тя: „Ако всички тези артикули имат нещо общо, това е техният елегантен дизайн.“

Тина Ниман представя с подробно описание всеки един от моделите:

Лампион ADRIAN

Дневна с лампион в черно в ъгъла и етажерка със кулптура и ваза

„Лампионът ADRIAN е изработен от метал и има стъклена сфера, покриваща крушката. Използваните материали и минималистичният дизайн си подхождат прекрасно. ADRIAN притежава ефирност и елегантност, подходящ избор е за всяка стая“, споделя Тина.

Полилей VALDER

Полилей в бяло поставен над масата за хранене.

„VALDER е изработен от хартия, а кабелът е покрит с текстил в черно и бяло. И въпреки че полилеят е по-масивен от ADRIAN, смятам че и двата модела са изключително красиви и могат да намерят място във всеки дом. Полилеят VALDER ми напомня за красиво оригами, което може да освети цялата стая. А светлината никога не се разпръсква по един и същи начин,“ добавя Тина.

Лампа с батерии ARNOLD

Настолна лампа с батерии и голяма крушка.

„ARNOLD е стилна лампа с батерии и керамична основа, а огромната крушка е изключително интересен завършек. Лампите с батерии са изключително практични. Освен че са лесни за местене, те могат да заменят свещите, не се нагряват и всички ги харесват и искат да присъстват и в тяхната стая. А освен това кехлибарената крушка на ARNOLD е любимата ми част, а светлината ѝ е изключително успокояваща.“ Завършва представянето на новите модели Тина Ниман.