Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Осветителни тела

Нови предложения интериорно осветление

Дата:

Категория: Декорация, Дневна, Спалня

През дългите зимни вечери жадуваме за уют и топлина. Подтискащи са мъглата и студа, светлината е оскъдна. Осветлението вкъщи може да ни достави настроение и романтика. За да постигнете желания ефект, трябва да си „поиграете с осветлението”. Не, не става дума да стоите на тъмно или буквално да си играете с ключа на лампата.

През януари в нашия асортимент осветителни тела ще има няколко нови попълнения. С тях ще преоткриете вашия любим кът под различна светлина. Ето и нашите предложения:

MATINUS лампион с ретро нотки

Floor lamp with two lights in a living room with poster in picture frame on the wall and armchair in rattan


Новият лампион в асортимента се нарича MATINUS, с елегантно ретро излъчване. Сребристото покритие и нежната светлина напомнят на интериорния дизайн през шейсетте години. Минималистичният дизайн на лампиона ще ви вдъхнови към минималистична декорация в дома. 

Звездното предложение RALF

Настолна лампа с форма сфера и с батерии


Тази лампа с батерии ще ви позволи да пренесете звездното небе във вашия дом. RALF е с порцеланово тяло. Лампата е снабдена с 8 LED светлини, излизащи през многобройните отвори и проектира звездна карта на стената или тавана. Този модел е чудесен за детската стая и дори за една романтична дневна. 

VILLY - едно малко светещо бижу

Минималистичен фенер с батерии.


VILLY е настолна лампа с батерии и има форма на фенер. Ако ви е домъчняло за късните летни вечери на верандата или на терасата, с чаша просеко в ръка и песента на щурците, тази лампа ще донесе полъха на лято. В един от ъглите на стаята съберете няколко лампи на пода. Загасете останалите осветителни източници. И не забравяйте чаша просеко! 

За нашия асортимент осветителни тела

Новите попълнения ще бъдат налични, както онлайн, така и в нашите магазини от 27 януари т.г. Вече можете да намерите една интересна селекция от осветителни тела в различни размери и стилове в JYSK. Например настолната лампа JENSPETER, която предлагаме в три цвята (сиво, бяло и синьо) или пък HELGI в бяло. Двата модела са подходящи за удобния ъгъл за четене в дневната или като нощна лампа в спалнята.

Ако искате да създадете приятна атмосфера в трапезарията, доверете ни се. Разгледайте нашите предложения за полилей. Моделите са от матирано стъкло или бамбук, с класически форми. Те са елегантно допълнение за всеки интериор.