Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Питиета и ваза на масата

Перфектното градинско парти

Дата:

Категория: Градина

Горещото лято отново ни зове в сенчестата градина. Време е за парти, а какво по-добро предложение от това - да се разхлаждате под сянката на плодните дървета и заобиколени от ароматни цветя?

Всяка година Кралицата приветства повече от 30 000 гости, които прекарват един спокоен следобед в разкошните градини на Бъкингамския дворец или в тези на Холирудското абатство. На всяко градинското парти се сервират около 27 000 чашки чай, 20 000 сандвича и 20 000 парчета торта. Този вид събития дават възможност на Кралицата да комуникира с голям брой хора, с различно социално положение, като всеки един от тях е оставил положителен отпечатък върху обществото.

Да направим градинско парти с подобни мащаби? - отговорът на този въпрос е положителен. Със сигурност всеки от нас има повод за веселие през летните дни. Дали това ще бъде сватба, завършване или просто събиране с приятели, с нашите съвети бързо и лесно ще организирате забавата. Най-важната част обаче е подготовката. Времето е единственият непредвидим фактор. Става въпрос не само за дъжд, но и за онези знойни дни, в които отдалечаването от климатика е немислимо. Предлагаме ви няколко съвета да преодолеете малките препятствия. Така че слагайте слънчевите очила и джапанките и да се залавяме за работа, за да направим едно незабравимо градинско парти.

Идеи и съвети

Видът и големината на пространството не са най-важните фактори, важно е колко време и грижи ще вложите в подготовката на празника. Да предположим, че вече имате необходимата градинска мебел, остава да:

1. Създадете атмосфера

Ако разполагате с двор или градина, няма да е трудно, най-вероятно имате красиви цветя и дръвчета, които да ви пазят сянка, както и стилна декорация. Ако това не е вашият случай, голямата тераса или покрив ще бъдат най-удачни за парти. Големи саксии със зеленина са задължителната украса, за да постигнете свежа атмосфера.


Сгъваемите столове са практични за градинското парти, подсигуряват място за всички гости. Лесни са за пренасяне и достатъчно комфортни. Със сигурност ще се насладите на залеза със свеж плодов коктейл. Другият вариант е да поставите няколко маси за бистро с хапки и питиета и гостите да си намерят подходящо място в пространството.

[][]

2. Да се подготвите за атмосферните условия

Дори и да улучите най-горещия ден в годината, помислете как да предпазите гостите си от атмосферните условия. Дъждът и вятърът, както и жегата могат да влошат настроението на всеки празнуващ. За да бъдете спокойни, използвайте шатра. Тя е полезна и в трите случая. Ако партито е в планински район, подгответе огнище или няколко одеяла за гостите, които искат да дочакат изгрева ...


[][]

3. Осветете пространството

Свещи в модерни фенери придават романтика дори и на открито. Светлинни вериги и саксии със соларни лампи е домакините с нестандартни идеи. Окачете ги на шатрата или на чадърите, по дърветата или на по-високите растения.

Фенери и светещи вериги


[][]

4. Приготвите напитки

Свежи коктейли в модерни чаши-буркани и контейнери с лимонада. Използвайте саксии, в които да наредите прибори и салфетки, за да са в тон с градинската тематика. Какво ще кажете за един „мобилен“ бар - количка, заредена със свежи напитки и вкусни хапки?


[][]

5. Да разчупите леда

Познават ли се поканените гости или са непознати, за които единствената допирна точка сте вие? Няма значение, разчупете леда със забавна градинска игра. За предпочитане е да се играе в екип.

Деца играещи с водни пистолети

[][]
Приятно прекарване!