Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Комплект градински мебели на терасата, под дъжда.

Планирайте градината през дъждовните дни

Дата:

Категория: Градина

Слънчевите дни вече ни радват и подаряват щастие. Радостта ни може да бъде помрачена от дъждовните облаци. Вярно е, че пролетните дъждове не са като техните есенни или зимни побратими, защото са тихи и напевни. Приятни занимания може да има дори, когато навън кротко вали. Планирането на градината или терасата за моментите на релакс след тежкия работен ден или знойния уикенд със сигурност ще бъде чудесно занимание за всички.

При липса на място

Ако се затруднявате при придвижването в градината, време е да внесете ред. Както и при интериора, правилото е да стигнете по права линия до градинската маса или до барбекюто, без да правите отбивки покрай шезлонга.

Може би проблемът се крие в обема на градинските ви мебели. Дали градината не би била по-просторна с един минималистичен комплект за бистро или пък практични сгъваеми варианти.

Комплект градински мебели за бистро на слънчева тераса.

 
Ако градината изглежда претрупана или в постоянен безпорядък, вие имате нужда от повече място за съхранение. Една практична градинска кутия ще ви помогне да подредите вашия двор.  


Място за сядане

Имате ли достатъчно място за гостите? Решението на този проблем са няколко допълнителни стола, а защо не и пейка.

Displaying 0 - 0 of 0


Ако се тревожите за влиянието на метеорологичните условия върху вашата нова градинска мебел, нашият гид Как да изберем градинска мебел ще ви помогне. За безгрижното ви лято са моделите от ПВЦ ратан или артууд са подходящи за вас.

Комплект градински мебели с маса от артууд и столове от ратан.


Търсите начин да добавите нотка стил и малко цвят, използвайте няколко градински стола, а защо не и чадър за слънце. Ето и няколко идеи.

Displaying 0 - 0 of 0


За повече уют в градината

Чувствате ли комфорта на дома, излизайки в градината? Постигането на уют в градината не трябва да се превръща в премеждие. Малко градински аксесоари ще ви помогнат да постигнете неочаквани резултати. Градински възглавници, фенери, саксии, светлинни вериги и други декорации са чудесен избор, ако искате да пренесете домашния уют във вашата градина.

Когато разполагате саксиите в градината или на балкона, постарайте се те да получат поне част от дъждовните капки. Дъждовната вода е изключително мека и подходяща за поливане на цветята и растенията.

Идеи за зеленината вкъщи.

Три градински саксии на терасата.


В мрачните дни добавите малко светлинка с градински фенери или соларни лампи.

Градински лампи и фенери.