Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Ръце формиращи сърце

Подаръци по случай Св. Валентин за мъже

Дата:

Категория: Декорация

Свети Валентин наближава, а вие може би нямате никаква идея как да зарадвате вашата силна половинка. Да, разбира се, за жените има редица стандартни подаръци - цветя или сладки и бонбони в красиви кутии, но щом стане въпрос за мъжете, всичко опира до вашето въображение. Тук идваме ние на помощ с няколко идеи. 

Покажете му колко добре го познавате

Не чакайте последния момент, в който ще се паникьосате и ще вземете афтършейв или чифт чорапи. Започнете навреме, обмислите какво обича и какви са интересите му. Обича спорта или е интелектуалец, който обожава хубавите книги? Може би предпочита да прекарва част от свободното си време навън сред природата или в градината.

Подаръци за Свети Валентин

За любителя на спорт

Той обича спорта? Запален е по футбола, играе тенис, а защо не и маратон. Изберете му няколко красиви хавлиени кърпи, с изключително качество. Те ще бъдат оценени във фитнеса след поредната тежка серия, след изморителните часове, прекарани в бягане, на стадиона и най-вече след освежаващия душ. А ако вашият любим предпочита да се наслаждава на спорта само като наблюдател, предоставете му възможност да си организира „мъжка бърлога“, където да гледа мачове с приятели или да играе FIFA. 

Защо не му вземете геймърски стол или регулируемо кресло? - или две, където да релаксира с приятели на по бира.  

[][]


За интелектуалеца

Ако той предпочита спокойствието и доброто четиво, докато се наслаждава на чаша горещо кафе, изберете комфортно кресло, комбинирано с масичка и стилна лампа. Всичко това, придружено с ръчно изработена картичка и вашата усмивка, ще направи празника незабравим.

[][]
Подаръци за мъже

За любителя на природата

Вашата половинка обича природата? Какво мислите за хамака, където заедно ще се наслаждавате на мързеливите следобеди. Ако често се събира с приятели на по бира, един градински комплект с практичен чадър за слънце, със сигурност, ще го зарадва. Той обича преходите в планината или уикендите до реката, в този случай един спален чувал ще бъде практичен и ценен подарък. Освен това ще му покажете, че знаете какви са неговите интереси.

[][]
За любителя на природата

За двамата

Ако наистина искате да се поглезите, изберете комплект завивка и възглавници. Комбинирайте ги с красиво спално бельо. Това ще ви помогне да релаксирате по-добре и ще придаде комфортна и спокойна атмосфера в спалнята.

[][]


Подарък за двамата

И не забравяйте, че Свети Валентин е поредният приятен повод да покажете, че много добре познавате вашата половинка и да я зарадвате.