Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Ръце формиращи сърце

Подаръци по случай Св. Валентин за мъже

Дата:

Категория: Декорация

Свети Валентин наближава, а Вие може би нямате никаква идея как да зарадвате Вашата силна половинка. Да, разбира се, за жените има редица стандартни подаръци - цветя или сладки и бонбони в красиви кутии, но щом стане въпрос за мъжете, всичко опира до Вашето въображение. Тук идваме ние на помощ с няколко идеи. 

Покажете му колко добре го познавате

Не чакайте последния момент, в който ще се паникьосате и ще вземете афтършейв или чифт чорапи. Започнете навреме, обмислите какво обича и какви са интересите му. Обича спорта или е интелектуалец, който обожава хубавите книги? Може би предпочита да прекарва част от свободното си време навън сред природата или в градината.

Подаръци за Свети Валентин

За любителя на спорт

Той обича спорта? Запален е по футбола, играе тенис, а защо не и маратон. Изберете му няколко красиви хавлиени кърпи, с изключително качество. Те ще бъдат оценени във фитнеса след поредната тежка серия, след изморителните часове, прекарани в бягане, на стадиона и най-вече след освежаващия душ. А ако Вашият любим предпочита да се наслаждава на спорта само като наблюдател, предоставете му възможност да си организира „мъжка бърлога“, където да гледа мачове с приятели или да играе FIFA. 

Защо не му вземете геймърски стол или регулируемо кресло? - или две, където да релаксира с приятели на по бира. 

За интелектуалеца

Ако той предпочита спокойствието и доброто четиво, докато се наслаждава на чаша горещо кафе, изберете комфортно кресло, комбинирано с масичка и стилна лампа. Всичко това, придружено с ръчно изработена картичка и Вашата усмивка, ще направи празника незабравим.Подаръци за мъже

За любителя на природата

Вашата половинка обича природата? Какво мислите за хамака, където заедно ще се наслаждавате на мързеливите следобеди. Ако често се събира с приятели на по бира, един градински комплект с практичен чадър за слънце, със сигурност, ще го зарадва. Той обича преходите в планината или уикендите до реката, в този случай един спален чувал ще бъде практичен и ценен подарък. Освен това ще му покажете, че знаете какви са неговите интереси.За любителя на природата

За двамата

Ако наистина искате да се поглезите, изберете комплект завивка и възглавници. Комбинирайте ги с красиво спално бельо. Това ще Ви помогне да релаксирате по-добре и ще придаде комфортна и спокойна атмосфера в спалнята.
Подарък за двамата

И не забравяйте, че Свети Валентин е поредният приятен повод да покажете, че много добре познавате вашата половинка и да я зарадвате.