Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Подаръци за завършили - за любителя на природата, на книгите, общителния и компютърния маниак

Подаръци за завършили

Дата:

Категория: Декорация

Сезонът на завършващите е в разгара си. Като започнем от първолаците, абитуриентите, настъпващата сесия и … лятото е вече свършило. За част от изброените празнуващи стартира едно ново начинание, те поемат по нова пътека в живота. Може би ще се преместят в нов апартамент, град или друга държава. Хубавите събития в живота на учениците ще останат красиви спомени, ако са съпроводени със специално поднесен подарък по случай завършването. Предлагаме Ви четири варианта за един интересна и практичен изненада:

За любителя на природата

Любител на природата

Всеки от Вас има в обкръжението от приятели поне един такъв природолюбител.  След дългата подготовка за изпити, той разпуска сред природата - поход в любимата планина или просто се разхожда в гората. В този случай една палатка, надуваем матрак, спален чувал или хладилна чанта са практична изненада, която ще бъде оценена подобаващо за следващия поход или излет. А ако искате да завършите изненадата, добавете хамак, одеяло за пикник или сгъваем стол.

За любителя на книгите

Има хора, които обожават четенето на книги. Дори и след като са прекарали дни в четене за изпити, те се уединяват с интересно четиво. Подходящият подарък за тях е комфортно кресло, в което ще останат насаме със себе си и любимата книга. Така ще бъдат далеч от динамичното и прашно ежедневие.

Декорация за дома


В креслото ще разплетат най-сложния криминален случай или да обиколят нова галактика. За да допълните подаръка, добавите настолна лампа или лампион, няколко ароматни свещи, както и лумбална възглавница за повече комфорт.

За общителните хора

Този вид хора обожават компанията на останалите и винаги са в центъра на внимание, обградени от приятели и гости. Най-вероятно им предстои ново начинание и смяна на обстановката, една висока маса за бар и няколко стола ще бъдат прекрасно попълнение към новата квартира или дом, където ще се насладите на чаша кафе или домашно приготвен коктейл. Поставена в ъгъла на помещението или до прозореца, разположението ще Ви позволи да създадете вълшебна обстановка.

Декорация за дома


Предложението ни не изисква официалността на една вечеря, с всички изискани прибори, блюда и специалитети. За да постигнете завършен вид, добавете стилна ваза със сухи цветя или стъклен свещник с ароматни свещи.

За компютърния маниак

За онези, които прекарват свободното си време пред компютъра или любимата конзола предлагаме минималистично бюро или ергономичен геймърски стол.

Офис бюра и столове


Те ще са полезни не само в часовете пред монитора, но и в онези напрегнати моменти, когато остава един ден, а финалното есе още не е написано.

Бонус: за всеки по нещо

Да не забравяме, че все става въпрос за млад човек, който все още не се интересува от модела на спалното бельо, какво краси и как трябва да бъде обзаведен апартамента.

Декорация за дома


След всичко казано, пожелаваме успех в предстоящите начинания на всички зрелостници, абитуриенти и абсолвенти.