Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Намаления до 50% на на всички артикули, налични само онлайн.

Всички оферти
Външно и вътрешно коледно осветление

Подгответе се за магическа зима с палави светлинки

Дата:

Категория: Коледа

Стилното външно осветление не е само за летни партита и морски вечери. През зимния сезон ефектните светлини ще повдигнат духа на всеки. Неусетно ще ни потопят в празничната атмосфера. Представете си как пристигате на коледната или новогодишна забава, а градината на домакините е осветена от безброй светлинки, балконите са озарени от светещи дървета, входът е облян от светлинните вериги и разбира се, прозорците искрят с празнично настроение. В тези студени месеци имате възможност да пресъздадете една приказна атмосфера с помощта на светлинни аксесоари.

 

Външното осветление почти винаги ни напомня за настъпващите коледни празници, но с повече креативност можете да му отредите достойно място на семейните тържества през цялата година. През лятото, когато вечерите са дълги и топли, наситени с аромат на жасмин и рози, малките палави светлинки ще ви потопят в света на звездите и дълбокото синьо небе.

Много хора определят декемврийските вечери за изключително мрачни и депресиращи. Ние предлагаме за настроение и приповдигнат дух светлинни вериги и декоративни осветителни тела.  Ако са правилно разположени, ще се почувствате добре. Това е най-лесният начин магически да преобразите балкона или градината. Фенери, светлинни вериги, светещи дървета и свещи ще поддържат празничното настроение.


Организирайте незабравимо зимно парти в градината

Поканете близки и приятели на едно незабравимо изживяване. Не забравяйте да им напомните за топлите пуловери. Сега е време да подготвите вашето парти пространство.

Започнете с най-важното – топли одеяла и изкуствени кожи. Какво ще кажете и за едно огнище, край него ще се насладите на топли напитки и вечерта ще остане незабравим спомен. Не забравяйте да осветите масите с помощта на фенери и светлинни вериги.

Съвети за външно коледно осветление.


Намерете си причина да не включвате основното осветление. Използвайте свещи и малки лампи в ъглите. Една светлинна верига във ваза, буркан или фенер е стилна добавка към всяка декорация.

Възползвайте се от всяко „лесно“ решение. Например изкуствено дърво, което вече е със светлини. Така няма да обикаляте в кръг със светлинната верига. Другият вариант е минималистичното дърво EILAT с контура на елха – семпло, но красиво.

Още идеи за предстоящите празници ще намерите и в новата колекция Nordic Mood.

Различните модели светещи дървета имат различно излъчване. Можете да изберете от моделите, наподобяващи истински дървета или минималистичен модел, който да добави настроение. Използвайте ги и създайте собствен фестивал на светлините. Бъдете себе си и се забавлявайте, на празник като на празник!

Displaying 0 - 0 of 0