Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта с дискретен бохемски стил във вашия дом

Дата:

Категория: Декорация

След дългите и тъмни, зимни месеци идва дългоочаквания сезон - на светлина и глътка свежест в нашите домове. Имаме нужда от малко промяна - далеч от плоските възглавници и тежки одеяла, безпорядък и струпване на излишни декорации, една по-чиста и семпла атмосфера.

На 13 февруари т.г. в JYSK ще представим завръщащата се колекция Nordic Mood. С нейна помощ, ще можете лесно да добавите семпъл, елегантен скандинавски стил в домашния декор.

Комбинация от материали, форми и текстури

Тази година първите попълнения са в бохемски стил, с ясно изразен скандинавски аспект. Те са комбинация от разнообразни материали, форми и текстури.


В новата колекция ще намерите леко одеяло с пискюли, декоративна възглавница с релеф - мека изкуствена кожа, създаваща усет за топлина и още много артикули, които ще освежат вашия дом.
 

Одеяло LINNEA

Комбинирайте меките текстили с плетени кошници. Добавете усещане за лукс с метални и стъклени аксесоари, например със златисти детайли. 

кошница FOLKVAR

Ваза LARIS

Цветовата гама придава на колекцията неостаряващ вид. Тя се състои от нюанси сиво, в комбинация с естествените шарки на светла дървесина и нотки на контраст, под формата на метал и стъкло. Малките детайли - пискюли, матиран завършек и семпли модели, я правят женствена и изчистена. Хармонията и спокойствието са неизбежна част от тази комбинация. Добавете и ранно пролетно цвете, чаша кафе и любимото списание, за да се насладите напълно на прекрасната атмосфера около вас. 

Представете си всички артикули вкъщи

Всички артикули от колекцията ще бъдат изложени в специално обособена зона в нашите магазини от 13 февруари 2018 година. Те могат да се закупят и онлайн на JYSK.bg.

Ваза TRISTAN

Ограничени количества

Идеята за колекция Nordic mood се заражда през 2015 и се радва на успех от тогава насам. Артикулите които са включени в нея се обновяват на всеки три месеца, ето защо част от тях са с ограничени количества и ще бъдат заменени от нови внимателно подбрани продукти.