Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Палава Коледа с JYSK

Празнично настроение с палави светлинки

Дата:

Категория: Коледа

Този сезон ви предлагаме да внесете празнично настроение с помощта на палави светлинки. Опитахме се да разделим нашия коледен асортимент на две категории - една бляскава и същевременно мистериозна, но с приказно настроение.


Когато дните са по-къси, а времето студено, светлината на свещите в жилището създава усещането за уют и топлина. Идва и едно от най-очакваните събития през годината – Коледа!

Ако предпочитате малко искряща декорация и традиционния вид, прочетете тази статия.

Запалете коледните светлинки и добавете красиви декорации. Не се колебайте да комбинирате свещите с електрически модели, които светят в меки топли тонове.


Искрящите свещници ще добавят вълшебно настроение в жилището и останалата част от декорацията ще се открои. Комбинирайте ги с приятни естествени материали, напомнящи на коледното дърво. Например симпатичният свещник HALM ще изглежда прекрасно, поставен на прозореца в компанията на декорацията под формата на елха RERER.


Блясъкът обаче не спира до тук! Декоративните възглавници с пайети в комбинация с коледните принтове ще оживят помещението. А ако искате закачлив дух в стаята, изберете възглавнички с форма на звезда и калъфи с коледни послания.


Не забравяйте онзи малък завършек, опаковането на коледните подаръци. Използвайте закачлива опаковъчна хартия, защото радостта от получаването на подаръци е всъщност очакването и изненадата след разопаковане.


Поканете майката природа на празничната трапеза, в стаята. И не, не спирайте само до коледното дърво. В останалите стаи можете да поставите декоративни клонки и украшения, за нетрадиционно празнично настроение.Тази бляскава коледна феерия е характерна със златисти и сребристи декорации. Всеки един нюанс има свое собствено излъчване и ще отрази настроението по различен начин.


Каква е вашата коледна декорация? Искряща или класическа? Оставете ни коментар или вижте всички артикули.

[][]