Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Регулируема градинска маса с две позиции

Предимства на регулируемата градинска маса

Дата:

Категория: Градина

Време е за вечеря на открито или следобедно кафе на терасата и искате да поканите близки и приятели. Имате ли други идеи? Ние ви предлагаме решение за всяка ситуация - регулируема маса FARUM, удобна и компактна за малките пространства. Тази година тя е съчетана с четири градински кресла. Може да я откриете в нашата верига магазини и самостоятелно, в сив или черен цвят.


Ако изберете комплекта с градински кресла и добавите няколко стифиращи стола, ще имате практична мебел за релакс и за вечеря под открито небе. 


Масата е функционална. Това е един от любимите ни модели, защото се преобразява в уютен кът за вечеря, както и в кокетна маса за кафе.

Нашите предложения са многобройни. Следващото ни практично решение е със звучното име VEMB. Този комплект ще ви спести както време, така и пари. Той се състои от маса с регулируема височина, 3-местен диван и две градински кресла. Мебелите са изработени от алуминий и ПВЦ ратан и са приятно комбинирани с големи луксозни възглавници с полиестерни калъфки. 

 

Комфортно и компактно лято

Мултифункционалната маса в комплекта FJELLERUP ще ви улесни в аранжирането на дворното пространство. 

 
Тя е подходяща за случаите, когато мястото за голяма градинска маса е ограничено. Красивото покритие от ПВЦ ратан се съчетава с градинските саксии и фенери, с които ще „обзаведете“ вашия плетен оазис. 

Displaying 0 - 0 of 0


Правилният избор ще направи лятото приятно и романтично

Трябва ли да нарушавате комфорта на вашето жилище? Искате ли да прекарате няколко часа под слънчевите лъчи? С помощта на един комплект за релакс ще постигнете желаната непринудена обстановка. Когато липсва пространство, всеки вариант трябва да бъде много добре обмислен. Мебелите трябва да бъдат внимателно подбрани. Желателно е всяка по-голяма част да бъде мултифункционална.  

Displaying 0 - 0 of 0


Масата от комплект TAMBOHUSE лесно се трансформира в модел за вечеря. Всичко става толкова лесно, като детска игра - задържате долната част с крак, повдигате плота, завъртате на 90 градуса и натискате надолу, докато не чуете щракане и готово, вечерята може да бъде сервирана.