Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Дневна с декорация за Хелоуин в есенни цветове

Преобразете дома си за Хелоуин

Дата:

Категория: Декорация

Есента е своя красив апотеоз на цветове и вдъхновение. Дърветата са обагрени в жълто и охра. Сутрините са мъгливи и студени. Идва сезонът на греяното вино с много подправки, както и на топлите завивки и одеяла. Хелоуин е само след броени дни. Този празник е популярен в Северна Америка и се отбелязва с партита, децата посещават съседите и получават лакомства.

Днес Хелоуин набира популярност и в Европа. За нас това е поредният повод да преобразим дома в есенни цветове, свещи и фенери, симпатични светлинни вериги и мек текстил.

И тъй като вече споменахме свещите и фенерите, използвайте JOEL и чаени свещи в комбинация със светлинната верига ROLAND, за да създадете уютна, приветлива атмосфера.


Декорации за Хелоуин актуални през цялата есен

Хелоуин се отбелязва на 31 октомври. Това не означава, че трябва да разпръснете фалшиви паяжини из цялата къща и да поставите по един скелет във всеки ъгъл. Предлагаме ви един „хюге“ вариант за Хелоуин декорация. Палитрата от цветове, с които трябва да се запасите, варира от искрящо жълто до керемидено червено. Като цяло, цветовете са подходящи за сезона. Те ще ви помогнат да внесете топлина и уют в целия дом. Извадете пъстрите и топли одеяла, големите чаени чаши и се настанете удобно на дивана.


Пръски жълто или оранжево ще озарят стаята. Ако не искате да променяте целия интериор, малките цветни акценти ще ви помогнат. Саксията AXEL или масичка CUT OUT в жълто и керемидено червено ще бъдат свежи допълнения към вашия интериор.


Не забравяйте да покажете и на останалия свят, че сте „хюге“. Използвайте големи външни фенери и светлинни вериги.


Традиционните занимания по време на Хелоуин са:

  • Партита, където гостите се обличат като призраци, магьосници, мумии и т.н.;
  • Децата обикалят от врата на врата, облечени в страшни костюми, правейки номера или искайки сладки;
  • Правене на традиционния фенер от тиква със страшно или смешно лице.;

Още занимания на закрито с децата можете да намерите тук.

Вие какво мислите за Хелоуин? Оставете ни вашето мнение в коментар.