Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Всекидневна претърпяла минипреобразяване

Преобразяване на всекидневната без ... големи разходи

Дата:

Категория: Декорация, Дневна

С началото на новата година идват и нови предизвикателства. Едно от тях е да направите малки промени в жилището. Но може ли да ги постигнете без големи разходи? –отговорът е „да”. За да бъдем полезни на нашите верни клиенти, предлагаме няколко съвета:

Цветовете ще ви помогнат да преминете по-бързо през студения и тъмен сезон

Ако искате ярко и цветно усещане във всекидневната, не е необходимо да се запътите към най-близкия магазин, за да подмените старото сиво канапе. Използвайте малки кокетни аксесоари, например чергите ще „съживят” помещението. Предимството е: лесно ще ги подмените, а ако разполагате с достатъчно място, ще ги съхранявате дълго време.


Освежете канапето или дивана

Бързо и лесно, с нови декоративни възглавнички. Още едно ефектно решение са деко калъфките за възглавници. Това не само „ще пробуди за живот” старото канапе или диван, но ще внесе цвят в цялото помещение. Иначе казано: използвайки тези малки хитринки, ще подчертаете вашия стил и вдъхновение, комбинирайки цветове, материи и размери. Готови ли сте с решението? - канапето отново ще е уютното място за релакс, за разговори и споделени мигове.


Време е да 'hygge'

В Дания зимата е време за „hygge“ вкъщи. С няколко малки промени ще превърнете едно ъгълче в стаята в перфектното място за хибернация през студените дни, лишени от слънце. Поставете меки възглавнички и топло одеяло в любимото ви кресло, запалете ароматни свещи и се насладете на малките вълшебства, които ви поднася зимата.


Повече вдъхновение можете да намерите тук.


Приветливи светлини

Не е необходимо да пребоядисвате цялата стая. С помощта на различни източници на светлини - настолни лампи, светлинни вериги и свещи, ще постигнете топли и уютни цветове.Спретнато и подредено

Това е нашето последно предложение за всекидневната. Подходящо е за всеки бюджет, но може да се окаже и трудоемко… Началото на годината е перфектният момент да започнете разчистване и организиране на дома. Кутиите и кошовете, в различни размери, ще бъдат неизменни помощници. Те се предлагат в рамките на всеки бюджет. В тях ще съберете всички джунджурии, без да отделяте излишно време за подреждане.


Жадни ли сте за още проекти за преобразяване? Вижте какво можете да направите и във вашата баня, с помощта на нашите съвети.

Имате ли съвети, които искате да споделите с нас? Оставете ни коментар!