Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ПАЗАРУВАЙТЕ ПРЕДИ 10.12 (ЗА ДОСТАВКА ДО МАГАЗИН) И 19.12 (ЗА ДОСТАВКА ДО АДРЕС) И ПОЛУЧЕТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПРЕДИ КОЛЕДА

 

Дете което скача на батут

Разнообразете летните игри с батут в градината

Дата:

Категория: Градина

Активни ли са децата ви или стоят вкъщи пред телевизора през хубавите слънчеви дни.

Ако имате градина, един батут може да бъде чудесно решение за безкрайни празници през пролетта и лятото. На новата придобивка може да изпробвате много игри. Напомняме ви, че производителите не препоръчват скачането на повече от един човек.

Прочетете повече за безопасността при боравене с батут.

Част от моделите, които предлагаме, са от серията STARE. Те издържат до 165 килограма и разполагат с по-дълги пружини, позволяващи скокове на по-високо.

Серията STARE разполага с нов модел предпазна мрежа без цип. Това не я прави по-малко сигурна. Освен че е осигурява необходимата безопасност, влизането и излизането в батута е изключително лесно.

Рамката на батути STARE е изработена от поцинкована стомана с прахово покритие, което прави моделите с по-голяма издръжливост и намалява риска от ръжда. Така ще сте сигурни, че вашата нова придобивка ще изглежда добре в един дълъг период от време. Моделите се предлагат окомплектовани с предпазна мрежа. Това не само ги прави да изглеждат добре, но и придава допълнителна здравина на конструкцията.

Подходящи игри за батут

Излезте навън и се забавлявайте с децата на новия ви батут. Една от игрите, които можете да изпробвате, се нарича „телефон“. Всички участници стоят в седнало положение, по-далеч от центъра на батута. Един от тях започва играта, отива в центъра и прави „номер“ по време на скачането, например завъртане на 180 градуса. Следващият участник трябва да повтори изпълнението и да добави нещо от себе си. Третият трябва да повтори изпълненията на предишните участници и т.н. След известно време серията става трудоемка и всяка грешка „изгаря” участниците. Играта приключва, когато остане само един.

Добавете топка в играта с батута, забавата ще бъде по-голяма. Една бърза игра на „пуканки“, където трябва да поддържате топката да топа без да я докосвате, ще ви зареди с енергия и усмивки за целия ден. Победител става този, който най-дълго е задържал топката.

Приятно прекарване!

Displaying 0 - 0 of 0