Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Вечер в градината с изобилие от светлинни вериги, фенери, соларни лампи.

Романтични светлини през летните вечери

Дата:

Категория: Градина

В нашите географски ширини не възприемаме пространството на открито като част от домашния интериор. Според специалистите в интериорния дизайн градината или терасата са още една стая, но без покрив или стени. Топлите пролетни дни, тихите летни вечери са толкова романтични, че всички са обсебени от желанието да са заедно, но навън. За да посрещаме празниците и семейните вечери в градината или на терасата, трябва да създадем привлекателна атмосфера.

Уют можем да постигнем на изброените места, като си поиграем с различните елементи на осветлението. Със сигурност сте забелязали как нивото на осветеност оказва влияние на настроението и атмосферата във всекидневната. Същият принцип важи и при откритите пространства.  

Градински фенери и лампа на верандата.
Градински фенери TAFFELAND и ALKEKONGE и лампа на батерии SENSOMMER.

 

Соларни лампи за използване на открито, градински фенери, красиви светлинни вериги и светлини с батерии са само част от възможностите, с които да постигнете вълшебната атмосфера. Използвайте един или два модела, комбинирайте всичко изброено и създайте вашето магическо кътче. 

 

Вдъхновение за градинско осветление

Не забравяйте, че и малката светлинка е важна, тя е видима в мрака. Използвайки малки източници на светлина, ще постигнете интересни ефекти. Например с осветителни тела, подходящи за външна употреба, ще създадете цялостна атмосфера или ще акцентирате атрактивни места във вашата градина. По този начин ще използвате и тъмнината, с нейна помощ ще покриете неприветливата половина на външното пространство. 

Светлинна верига през двора.

Нотки домашен уют на открито

Използвайки светлини с батерии, умело ще слеете границата вътре - навън. Поставете ги на масата или на пода. Бъдете сигурни, че това е един от начините да удължите приятните вечери в компанията на любимите близки и приятели.

Ето и няколко идеи за перфектното градинско парти.

Лампа на батерии и градински фенер.


По-светли градински партита

Създайте вълшебна и интимна атмосфера за вечеря. Декоративните светлини са перфектен избор, ако рамкирате дадена зона. Използвайте това, с което разполагате. Поставете светлинни вериги на дърветата или на беседката. Те ще бъдат като звезди в нощното небе.  

Garden string lights hanging in green tree

Красивите градински фенери никога не са излишни, поставете ги на масата или директно на земята, за да добавите жива светлина. По-малките модели са чудесни за лятната трапеза, защото притежават романтичен дух. 

Окачени в клоните, градинските фенери ще бъдат приятен завършек за вашето градинско парти. 

Практични и красиви соларни лампи

Соларните лампи са както практично, така и красиво решение. В нашия асортимент ще намерите много различни модели. Използвайте лампи, които могат да бъдат забити в земята, за да осветите пътеките или обособените зони. Изберете правилното място, натиснете ги в почвата и ги насочете така, че да имате светлина. 


Искате по-голяма градина или тераса? И това ваше желание ще бъде удовлетворено. Със соларните лампи очертайте краищата на вашето външно пространство. Така ще създадете оптическата илюзия, че градината или терасата е голяма, погледът ще бъде привлечен от осветените крайни точки. С всички соларни лампи ще придадете бляскава визия на вашия двор или балкон.

Изглеждат добре дори и в слънчевите дни

Светлините са ефектни вечер, но модерните модели фенери и соларни лампи изглеждат прекрасно и през деня. Тази декоративна нотка е само един плюс към завършен вид на външното пространство. Нашите нови попълнения са изключително стилни и изчистени. Декорираната градина или тераса с тях ще бъде ефектна, дори и с добре планиран бюджет.