Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Занимания на закрито с децата

Седем предложения за занимания на закрито с децата

Есента вече e в своя разгар. Започна и новата учебна година. Все още се радваме на слънчеви уикенди и пъстрия листопад. Скоро топлите дни ще останат красив спомен, защото предстоят облачни и дъждовни делници. Това обаче не е основателна причина да страдаме и да се депресираме. Малки празници за цялото семейство стават хубави дори и на закрито място, в апартамента или на вилата. Предлагаме Ви кратък списък с любимите ни семейни дейности.

1. Направете сладки

На първо място, развихрете въображението си в кухнята. Направете малко сладки и ги украсете с глазура и шарени пръчици. По този начин ще разполагате с вкусотии за целия ден, изпълнен с игри.

2. Превърнете дневната в място за игра

Направете скривалище под кухненската маса. Как? Много лесно. Вземете 1-2 чаршафа, колкото се може повече декоративни възглавници, матрак, светлинна верига и поканете най-добрия си приятел. На малчуганите ще им бъде забавно, а и светлинните вериги с лед светлини и батерии са подходящо решение за този вид „скривалища“. Крушките не се нагряват и не Ви е необходим контакт.

3. Направете трасе с препятствия

След като вече имате скривалището, използвайте част от декоративните възглавници, одеялата и малките мебели. Така ще направите трасе с препятствия, където децата да пълзят и скачат. Впрегнете въображението си и оставете малчуганите да тършуват из джунглата, изоставена фабрика или каквото Ви хрумне.

4. В търсене на съкровище

Скрийте малки следи из цялата къща, за да организирате търсене на съкровище, това ще задържи вниманието на малчуганите. Съберете задачи и гатанки, които трябва да бъдат разрешени в екип. А съкровището? Помните ли сладките от точка 1?

5. Настолни игри през целия ден

Идеята със скривалището и търсенето на съкровище може да се окаже сравнително трудоемка. Многообразието от настолни игри ще Ви помогне да уплътните мрачните дни. Най-доброто място за игра е на голямата маса за кафе, където се събират всички части, освежаващи напитки и нещо за хапване. 


Направете подредбата още по-лесна, като се сдобиете с достатъчно място за съхранение на игри. Например няколко кошници ще свършат чудеса.

6. Добрата книга е винаги на мода

Вземете любимите книги и създайте уютно кътче за четене с помощта на декоративни възглавници и одеяла. Тази част на канапето ще бъде Вашият личен портал към приказните страни.

7. Гледайте филм

Ако не обичате да четете, запазете комфортния кът, който представихме тук и намерете подходящ филм. Не забравяйте пуканките!

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб