Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ЧЕРЕН УИКЕНД С НАМАЛЕНИЯ ДО 70%
Очакваме удължено време за доставка на поръчките направени по време на Черния уикенд.
В JYSK ние се грижим както един за друг, така и за клиентите си - винаги да пазарувате и онлайн на JYSK.bg

ELBAIT Christmas decoration by the window

Симпатични коледни сцени и орнаменти

Дата:

Категория: Коледа

 

Коледните празници са дипломатично извинение да отделите време за близки и приятели, да се сгушите на дивана под топлото одеяло и да се насладите на любимия сериал с чаша греяно вино. Едно от най-красивите неща в този период са многобройните варианти за декорация с изобилие от орнаменти и светлинки.

За предстоящия празничен сезон ви предлагаме една игрива алтернатива. Какво ще кажете за малко пънк и щури цветове. Добавете и нотка игривост с малки закачливи орнаменти. Част от нашите предложения са забавни, други не чак толкова. Но със сигурност, след като ги окачите на елхата, ще бъдат малка изненада за вашите гости. Например OLIVIN ще предизвика усмивка на всеки, запален по колите, няма как да пропусне малката лъскава количка с коледно дръвче на тавана.


От другата страна остава екзотиката на далечните топли дестинации. Добавете слънчево настроение в празничната декорация с MYSING папагала, в така атрактивното в последно време искрящо розово и виолетово.


Приказни коледни сцени

За да добавите игрив елемент в декорацията, използвайте и новото ни предложение в празничния асортимент. Танцуващи елфи около елха в декоративната сцена ELBAIT. Тази декорация ще остане в спомените на малчуганите, като едно от най-интересните неща в очакване на празничната вечер.  


Другата приказна сцена MUSIKK. Тя  е с две деца на ледена пързалка. И двете декоративни сцени могат да украсят както празничната маса, така и нощното шкафче.

 


Какво мислите, имат ли място тези декорации и във вашия дом?