Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Нова колекция NORDIC MOOD за спалнята

Скандинавско синьо вкъщи

Дата:

Категория: Декорация

Въпреки че лятото беше залято от проливни дъждове, не е свършило. Може би летните горещини тепърва предстоят. Но тъй като ние не сме специалисти по метеорологичните въпроси, време е да представим новите попълнения в нашия асортимент за дома. Ако поне малко копнеете за прохладните дни, с новата колекция Nordic Mood - изключително синя, ще ви помогнем да охладите пространството. Този цвят ще ви помогне да създадете спокойна атмосфера - да отдъхвате и размишлявате върху въпросите от ежедневието. Предлагаме ви да останете в леглото и да се насладите на нашия блог.

Спално бельо с флорални мотиви в синьо

Текстилът отново е акцент. Например комфортно спално бельо, меки килими, красиви декоративни възглавници и топли одеяла. Ще добавим и няколко идеи за приложение на синьото в целия дом. 


По пътя с жълтите павета (follow the yellow brick road)

Синият цвят сам по себе си е малко в повече в цялото жилище. Решението е контраст, с помощта на ярко жълто помещението ще грейне, или пък оранжево. Важното е да изберете топъл цвят, за да разтопите студеното пространство.

Разтегателно канапе със синя тапицерия

Комбинацията от синьо и бяло е класическа, особено ако стените в дома ви са непокрити. С цветовете постигнете модерна, интересна, дори индустриална визия на жилището 

Бохемска красота

Една тюркоазена стена е достатъчно еклектичен елемент. С добавянето на декоративна възглавница с контрастиращи сини шарки, ще постигнете мечтания бохемски стил. Какво ще ви трябва за тази цел? Не много, ето и списъка:

Двойна спалня със синя кувертюра

Всичко това е от изключително значение за постигането на желаната атмосфера, но не на последно място един от нашите нови фаворити - канапе със синя тапицерия.
Разтегателно канапе със синя тапицерия
А как ще приемете идеята - кът за четене с това излъчване. Уединеното място обикновено е до прозореца, изберете щора със син цвят - да регулира достъпа на светлина. Или пък комфортно кресло в тази разцветка, допълнете го с пухкави и меки одеяла, възглавници, изкуствени кожи и т.н.


Люлеещо се кресло в светлосиньо 

Сладките сънища са направени от …

… небесносин цвят. Факт. Не само действа успокояващо, но е неутрален нюанс при избора на светли тонове. Използването на синьото в спалнята не трябва да се изразява във всичко или нищо. Само няколко пръски от него ще разчупят иначе стерилната атмосфера на спалнята.

Комплект спално бельо в светлосиньо

Например модерна масичка с приказна кутия за съхранение. Цветовата гама е комбинация от синьо и сиво, в по-пастелни нюанси, които да ви галят и да забравите за тежкия работен ден.


ФАКТИ ЗА Nordic Mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови, стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Всички артикули са в продажба в магазини JYSK, както и онлайн на JYSK.bg от 29 август. Във физическите магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени заедно, за да могат клиентите да видят нагледно комбинацията от материали, цветове и форми.