Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Градинска кутия HENNE, която побира три велосипеда

Съхранение в градината

Дата:

Категория: Градина

Градински възглавници и инструменти, водни пистолети, фенери, хамаци и барбекю – къде да ги приберем, когато вали дъжд или не се използват? Прочетохте ли вече прогнозата на синоптиците - през летните месеци ще вали. Ние имаме решение за дъждовните дни, предлагаме ви атрактивни модели за градината.

Градинска кутия за съхранение е подходяща за вещи. Новите модели са толкова големи, че бихме ги определили шкафове. Моделите HENNE са по-малки от градинска барака, но в същото време побират много предмети.


Практично и издръжливо решение за съхранение

Решенията от колекция HENNE ще запазят вашите предмети не само през лятото, но и през студените месеци. Те са изработени от качествени материали и са тествани при всякакви атмосферни изменения. Подсилената конструкция и двойните стени придават на моделите допълнителна издръжливост, а вградените вентилационни отвори запазват вещите сухи. 


Кутиите HENNE нямат нужда от поддръжка и имитират дървен материал. Със сигурност няма да избледнеят. 

Ако искате още практични решения за градината или терасата хвърлете едно око на комплект мебели TANE.


За по-лесен достъп можете да отворите само капака или само предните врати. Ако съхранявате по-скъпи градински уреди, кутията се заключва. 

По-практични от градинската барака

Моделите HENNE се сглобяват с помощта на инструменти, които се намират във всяко домакинство. Тези кутии можете да ги поставите навсякъде - мазето или тавана. 

Displaying 0 - 0 of 0

Съхранение на открито според вашите нужди

Едно предложение, което заслужава вашето внимание са моделите RAVED. Те са като HENNE, с много функции. Предимството е, че RAVED може да бъдат боядисани в желания цвят. 

Displaying 0 - 0 of 0